2012-06-11 23:32:15
Φωτογραφία για Κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας η Μπεσίκτας
Στον 6ο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος, η Μπεσίκτας επικράτησε με σκορ 80-76 και κατέκτησε τον τίτλο, κόντρα στην Εφές του Ηλία Ζούρου

Πολύ πιο γρήγορα θα βρίσκεται τελικά στην Ελλάδα, ο Ηλίας Ζούρος, καθώς η ομάδα του, η Εφές, δεν κατάφερε να στείλει τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος σε 7ο παιχνίδι.

Η Αναντολού Εφές ηττήθηκε με σκορ 80-76 από την Μπεσίκτας, η οποία πέτυχε την 4η νίκη της στους τελικούς και πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της Μπεσίκτας, με τους παίκτες της να το πανηγυρίζουν έξαλλα. Η Εφές έκανε την απέλπιδα προσπάθειά της μειώνοντας στα 10'' πριν το τέλος του αγώνα σε 78-76, όμως οι παίκτες της Μπεσίκτας ευστόχησαν σε κάποιες βολές κι έγραψαν το τελικό 80-76.

Κορυφαίος για τη Μπεσίκτας ήταν ο Κάρλος Αρόγιο με 18 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ από την Εφές του Ηλία Ζούρου ξεχώρισε ο Τουντσερί με 22 πόντους.

Πλέον, ο Ηλίας Ζούρος πολύ σύντομα αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας που τη Δευτέρα (11/6) έκανε την πρώτη της προπόνηση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ