2012-06-12 00:36:12
Φωτογραφία για Θεσπρωτία: Έμεινε έκπληκτος όταν του είπαν ότι κυκλοφορούσε ένα άλλο αυτοκίνητο με τις πινακίδες του και είχε εντοπιστεί με 300 κιλά χασίς!
Κλεμμένο αμάξι και πλαστές πινακίδες! Τι δεν είχαν σκαρφιστεί δύο άτομα, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, προκειμένου να μην προκαλέσουν υποψίες στην αστυνομία και να μπορούν να κινούνται κοντά στα σύνορα ώστε να παραλάβουν μία μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στην Αθήνα, οι πινακίδες όμως που έφερε ήταν πλαστές. Μάλιστα ο έλεγχος της αστυνομίας έδειξε ότι αντιστοιχούσαν σε αυτοκίνητο κατοίκου που ζει και εργάζεται σε χωριό κοντά στα σύνορα.

Κι ο άνθρωπος βέβαια έμεινε έκπληκτος όταν ενημερώθηκε ότι κυκλοφορούσε ένα άλλο αυτοκίνητο με τις πινακίδες του και μάλιστα είχε εντοπιστεί με χασίς!

Απλά η συμμορία, πλαστογράφησε τις πινακίδες ενός αυτοκινήτου που κινείται στη μεθόριο για να αποφύγει τις υποψίες. Αλλά δεν τα κατάφερε.

Λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα, στους Άγιους Πάντες Θεσπρωτίας άνδρες της Αστυνομίας έκαναν σήμα για έλεγχο στο εν λόγω όχημα.


Ο οδηγός του όμως το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή. Εντός του οχήματος βρέθηκαν 283 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 300 κιλών και (904) γραμμαρίων.

Λίγες ώρες αργότερα, στις εννέα και μισή το πρωί, στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας, εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος, ένας 24χρονος ημεδαπός, και συνελήφθη. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε συνεργό του αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται. Για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή, ενώ έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Επίσης, οι δράστες της κλοπής του οχήματος, απέσπασαν από τον ιδιοκτήτη του το χρηματικό ποσό των 1.500 €, προκειμένου του το παραδώσουν.
thebest
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ