2012-06-12 02:03:02
Φωτογραφία για Ποδοσφαιριστής σχετίζεται με τη δολοφονία 15χρονης
Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ κρατείται από την αστυνομία, καθώς θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της 15χρονης κοπέλας του... η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε ένα πάρτι.

Ο 18χρονος μέσος της Stoke City, Andrew Hall, ο οποίος αγωνίζεται στη νεανική ομάδα Κ18, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε η Megan-Leigh Peat τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Η άτυχη κοπέλα άφησε τη τελευταία της πνοή στο τόπο του εγκλήματος.

Θεωρείται ύποπτος καθώς, λίγο μετά την επίθεση, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με μερικώς κομμένο το ένα από τα δάχτυλα του ενός χεριού του. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να τραυματίστηκε την ώρα που διέπραττε τη δολοφονική επίθεση με το μαχαίρι.

«Μου λείπεις περισσότερο από όσο μπορώ να περιγράψω με τα λόγια. Θα βρίσκεσαι για πάντα στις σκέψεις και τη καρδιά μου. Θα σε αγαπώ για πάντα», γράφει η αποχαιρετιστήρια κάρτα του πατέρα της άτυχης Megan.

Εκπρόσωπος της Stoke City δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun»: «Ο σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να σχολιάσει κάτι σε αυτό το πρώιμο στάδιο της υπόθεσης, ωστόσο όλη η ομάδα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια της άτυχης κοπέλας».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε έναν κοντινό δρόμο, λίγες ώρες μετά τα δολοφονική επίθεση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ