2012-06-12 07:38:04
Φωτογραφία για Αγοραπωλησία ηρωίνης στα ελληνοαλβανικά σύνορα
Αγοραπωλησία ηρωίνης διενεργούνταν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε παραμεθόρια περιοχή της Καστοριάς, όπου οι... αστυνομικές αρχές συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον εισαγωγέα αλλοδαπό και τον αγοραστή ημεδαπό.

Κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Κομνηνάδες Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ειδικής Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν έναν ημεδαπό 37 χρονών για αγορά ηρωίνης και έναν αλλοδαπό 20 χρονών, για εισαγωγή και πώληση ηρωίνης.

Ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο αλλοδαπός που είχε εισέλθει στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση, να παραδίδει στον ημεδαπό τρείς νάιλον συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των 95 ευρώ.

Κατασχέθηκαν η ποσότητα ναρκωτικών και το αντίτιμο της αγοραπωλησίας χρηματικό ποσό, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Μετέφερε παράνομη μετανάστρια με το μωρό της.

Στο μεταξύ, συνελήφθη τις βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στο Βατοχώρι Φλώρινας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά 22χρονης, μη νόμιμης μετανάστριας.

Από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας αλλοδαπή - υπήκοο Αλβανίας - μη νόμιμη μετανάστρια, η οποία συνόδευε και το ανήλικο τέκνο της, κοριτσάκι ηλικίας εννέα μηνών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς, με εντολή του οποίου αφέθηκε ελεύθερη η 22χρονη μητέρα της ανήλικης.

e-ptolemeos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ