2019-04-03 11:02:41
Φωτογραφία για Φροντιστήριο άμεσα ο Πατούλης, μετεξεταστέα η Δούρου...
Αυτό ζητά με παρέμβασή του, με αφορμή την τελευταία αντιπαράθεση μεταξύ της νυν περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη σχετικά με τη λειτουργία ή μη γραφείου της περιφέρειας στις Βρυξέλλες, ο έτερος υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πατούλης πιάνεται παντελώς αδιάβαστος σε θέματα της Περιφέρειας Αττικής (εδώ μας εγκαλεί για θέματα της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής ενώ ήμουν Νομάρχης Αθηνών, ενώ με αποκάλεσε μέχρι και υπερνομάρχη). Πώς να μην υποπίπτει διαρκώς σε γκάφες όταν εδώ και έναν χρόνο προετοιμαζόταν για δήμαρχος της Αθήνας, εξοβελίστηκες όμως μετά τις ενδοκομματικές καραμπόλες;», αναρωτιέται, ενώ από τα πυρά του δεν ξεφεύγει ούτε η νυν περιφερειάρχης. 

«Από την άλλη η κ. Δούρου, μιας και επαίρεται ότι έχει γραφείο στις Βρυξέλλες, θα μπορούσε να μας γνωρίσει πόσο έχει κοστίσει μέχρι σήμερα η λειτουργία του και τι όφελος έχει αποφέρει στους πολίτες της Αττικής;», ρωτά, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο κ. Πατούλης χρειάζεται επειγόντως φροντιστήριο και η κ. Δούρου έμεινε μετεξεταστέα...
matrix24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ