2012-06-12 11:07:55
Φωτογραφία για ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Περιοδείες και επαφές Σαμαρά

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου δίνει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Χθες σε ανοικτή πολιτική συγκέντωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Κρήτης ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «πλησιάζει η ώρα του λαού» ενώ παράλληλα έκανε λόγο και «για νέες μέρες δημοκρατίας, αλλαγής και μεταπολίτευσης».

Χαρακτήρισε τις εκλογές της Κυριακής ως το τελευταίο κρίσιμο δημοψήφισμα για το μέλλον του λαού και του τόπου και ζήτησε ξεκάθαρη πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας "άνοιγμα" στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της Αριστεράς.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι το μόνο πραγματικό δίλημμα το δίλημμα ζωής είναι «μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ» για να ανοίξει ο δρόμος της Δημοκρατίας, της ελπίδας και της αξιοπρέπειας.

Η Εφημερίδα μας θα παρακολουθήσει με όλη την Ομάδα της, την συνέντευξη του κ. Τσίπρα και θα υποβληθούν ερωτήσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει Internet στο Ζάππειο, ώστε να έχουμε live ρεπορτάζ από εκεί.


Επίσης διακαναλική συνέντευξη Τύπου δίνει σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

«Τώρα Τσίπρας, για λίγο και ... μετά μία αστική δημοκρατία» είπε χθες, στον ραδιοσταθμό Real FM, ο Γ. Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας πως αν ο Αντ. Σαμαράς γίνει πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στη συνέχεια «μετά Βαΐων και κλάδων».

Έκανε λόγο για ψευτοδιλήμματα και εκβιασμούς, αναφερόμενος στα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και εκτίμησε ότι «ουδείς θα θελήσει να ρισκάρει μία τέτοια επιλογή, που θα λειτουργήσει ως ντόμινο για το ευρώ, με συνέπειες που θα ακουμπήσουν ακόμη και την επανεκλογή του Προέδρου Ομπάμα».

Με 20 ή 22% ο κ. Τσίπρας, ως αντιπολίτευση «και με τον κόσμο στο δρόμο, θα έχουμε ροή αίματος» είπε, χαρακτηριστικά.

Απέκλεισε, πάντως, το ενδεχόμενο να στηρίξει, εάν μπει ο ΛΑΟΣ στη βουλή, μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως είπε, έχει άλλες ιδέες για μία οικουμενική κυβέρνηση, με άλλο πρόσωπο στο τιμόνι της χώρας και όχι με έναν εκ των Αντ. Σαμαρά και Αλ. Τσίπρα.

Από την πλευρά της Ν.Δ, περιοδεία στην Χαλκίδα πραγματοποιεί σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός του για την ασφάλεια και την λαθρομετανάστευση, από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Χθες ο πρόεδρος της ΝΔ απέδωσε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στην ακυβερνησία που προήλθε από ευθύνες πολιτικών δυνάμεων τα προβλήματα στην Περίθαλψη και την Υγεία των Ελλήνων, η αντιμετώπιση των οποίων, όπως τόνισε, αποτελούν υψίστη προτεραιότητα για τη ΝΔ.

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι το σύστημα είναι υπό κατάρρευση, λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης και πολλαπλών προβλημάτων και πρόσθεσε: «Εμείς θα στηρίξουμε τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., τα ταμεία και τα νοσοκομεία, με τη χρηματοδότηση και τον έλεγχο των δαπανών. Αρνούμαστε τη δημαγωγία τύπου ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και όχι τις ανάγκες των πολιτών και της δημόσιας υγείας».

«Το κράτος σε συνάρτηση και με τα χρηματικά διαθέσιμα της δανειακής σύμβασης, οφείλει να εξοφλήσει τα παλαιά χρέη προς τους φαρμακοποιούς και όλους τους παρόχους υγείας», συνέχισε, τονίζοντας ότι «είναι βασική θέση της Νέας Δημοκρατίας ο συμψηφισμός των οφειλών με το Δημόσιο».
 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ