2019-04-06 16:52:49
Φωτογραφία για Η Apple Music έχει ξεπεράσει το Spotify στον αριθμό των συνδρομητών στις Η.Π.Α.
Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, επικαλούμενη τις δικές της πηγές, τώρα η Apple Music έχει περισσότερους συνδρομητές στις ΗΠΑ από ό, τι το Spotify.  

Η πηγή της WSJ αναφέρει ότι ήδη από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Apple Music είχε 28 εκατομμύρια συνδρομητές στις Ηνωμένες Πολιτείες, έναντι 26 εκατομμυρίων στο Spotify. Ωστόσο, όσον αφορά τον αριθμό των χρηστών στον κόσμο, η Apple εξακολουθεί να υστερεί με το Cupertinο να έχουν μόνο 56 εκατομμύρια, σε σύγκριση με τα 96 εκατομμύρια των ανταγωνιστών τους.

Παρά την διαφορά αυτή, η Apple Music σιγά σιγά αλλά σταθερά καλύπτει το Spotify. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο αριθμός των νέων συνδρομητών της μουσικής υπηρεσίας της Apple αυξάνεται σε ποσοστό 2,4-2,8%, ενώ ο ανταγωνιστής παρουσιάζει βραδύτερη ανάπτυξη από 2% έως 2,3%. Και αυτό παρά το γεγονός ότι με την κυκλοφορία της Apple Music στην αγορά, η Spotify έχει εφαρμόσει μια σειρά από ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες με στόχο την προσέλκυση νέων χρηστών και τη διατήρηση των παλαιών. Ειδικότερα, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Spotify ξεκίνησε ένα νέο τιμολόγιο, σύμφωνα με το οποίο οι συνδρομητές premium έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε περιεχόμενο με χορηγία του Hulu.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ