2019-04-10 07:29:16
Φωτογραφία για Η επιτομή των φαραωνικών συνδρομών μας αποκαλύπτεται στην φράση : πού πας ρε Καραμήτρο; - του Μιχάλη Αβέλλα
Η Διαφάνεια ( η ευθύνη της ανάρτησης ανήκει αποκλειστικά στον γράφοντα ΑΒΕΛΛΑ Μιχάλη) αυτό που υπόσχεται το πραγματοποιεί. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν όταν λάβω

γνώση, γιατί θα λάβω γνώση , ποσά είναι τα ετήσια έξοδα παράστασης του κάθε μέλους τόσο των αντιπροσώπων όσο και του Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ .

Το μόνο που επιθυμώ ειναι να μάθεις , να προβληματιστείς και να αναρωτηθείς τι μπορεί να γίνει με αυτές τις συνδρομές.

1. Σύσταση Αστυνομικού Ιδρύματος όπου θα συγκεντρώσει τους καλύτερους πτυχιούχους από εμάς στην νομική , κοινωνιολογία , ψυχολογία, εργατική νομοθεσία, θεολογία, οικονομική επιστήμη, γυμναστική ακαδημία, διαχείριση περιβάλλοντος από καταστροφές, δημόσιες σχέσεις και να φτιάξει το προφίλ του 2050 από το ασφαλιστικό έως την νομική εκπροσώπηση των συναδέλφων μέσα από το σώμα. 

2. Αγορές οικημάτων σε κάθε έδρα γενικής αρχικά, όπου θα διαχειρίζονται τα κοινωνικά περιστατικά (θύματα ενδοοικογενειακής βίας, bullying από όπου και αν προέρχεται) με ξενώνες προσωρινής φιλοξενίας και να προάγει τω όντι το ανθρώπινο προφίλ του αστυνομικού.


3. Αγορά μονάδων και μίσθωση κατ’ αποκοπή σε tour operators με τα έσοδα αποκλειστικά να κινούνται στο ταμείο αλληλοβοήθειας. Και όταν λέμε αλληλοβοήθειας εννοούμε αλληλοβοήθειας σε συναδέλφους με έκτακτη ανάγκη και όχι για ενίσχυση ομάδων και συντήρηση σκοπευτηρίου. 

4. Ανταποδοτική εισφορά. 

Εν κατακλείδι , δείχνουν ζαλισμένοι και σχεδιάζουν μόνο με βραχύ ορίζοντα. 

Προτιμώ να σου δείξω τι μπορείς να πετύχεις αν βάλουνε κοινό στόχο όλοι μαζί και ας μιλήσουμε για ιδέες που μπορούν να γίνουν , ας αφήσουμε τα γεγονότα και την υστερόβουλη κριτική πίσω. 

Μιχάλης Αβέλλας για την Διαφάνεια

Υ.Γ.:

 1. Η επιτομή των φαραωνικών ποσών από τις συνδρομές μας στο συνδικάτο που ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ αποκαλύπτεται με τις αλαζονικές δηλώσεις από την καλή αντάμωση στα γουναράδικα, αυτή είναι η Αστυνομία και σε όποιον αρέσει μέχρι το επιστέγασμα της αμίμητης φράσης: «που πας ρε Καραμήτρο;» απευθυνόμενος στους επίλεκτους  του Λιμενικού, που καποιοι από αυτούς προέρχονται από τα σπλάχνα των Ο.Υ.Κ. 

2. Το ήξερες ότι κάποια παλικάρια από αυτούς φυλάνε Θερμοπύλες στις βραχονησίδες όχι σε οχτάωρη βάση, αλλά μερόνυχτα ολόκληρα. Σαν αυτούς τους λεβέντες  που αντάμωσα πριν χρόνια στο Φαρμακονήσι, για να μπορούμε εμείς με περίσσιο θράσος να φοράμε τα καλά μας, να βγαίνουμε στο γυαλί και να γράφουμε στο χαρτί και να πετάμε την δημόσια σοφιστεία μας. 

3. Περί των τοπικών πεπραγμένων:

Δήμο , για μας όλες οι μέρες είναι ίδιες. Σε θεωρώ αδελφό μου πριν, τώρα, μετά. Το ίδιο και με όλους τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μου πει κάποιος ξέρω τον Θανάση, τον Γιάννη , τον Νίκο κ.α. και να του φερθώ απαξιωτικά στην αναφορά του ονόματος. 

Δεν θα αναφερθώ σε παλιά μου επιστολή τότε που κυκλοφορούσαν τα τρικάκια. 

Όμως οι συνάδελφοι πρέπει να γνωρίζουν ποσά ξοδεύτηκαν  μέχρι και για τα λουκούμια σε μια εκδήλωση.

Το χρήμα των συνδρομητών είναι ιερό. Το στερούνται όπως κάποιος συνάδελφος στα σύνορα που του σπάσανε το πίσω τζαμί στο χοτ σποτ από την ασφάλιση αυτοκινήτου και ειχε την απλή χωρίς θραύση κρυστάλλων, για να πληρώνουνε τριαντάρια σε συνδρομές. 

Το στερούνται αυτό το πόσον που αγγίζει με την αραγκ τα πενθήμερα ενός μήνα από τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα φροντιστήρια, μια βόλτα με την γυναίκα, την θέρμανση του χειμώνα, τα λάδια του αυτοκινήτου, τα τσιγάρα του μήνα και πόσες άλλες δραστηριότητες καθημερινές. 

Θα ανεβαίνουν σκαναρισμένες όλες οι αποδείξεις μέχρι το τελευταίο λεπτό του ευρώ. 

Διαφάνεια.
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ