2019-04-15 12:43:53
Φωτογραφία για Μερακλής λογιστής έκλεψε 200.000 από το αφεντικό του και τα χάλασε σε ένα Σ-Κ σε πόρνες και ναρκωτικά
 O 38χρονος, όπως είπε, είχε καταλάβει ότι θα τον πιάσουν και έτσι αποφάσισε να το

διασκεδάσει μία τελευταία φορά με εντυπωσιακό τρόπο.

Με 2,5 χρόνια φυλάκισης τιμωρήθηκε ένα λογιστής στην Αγγλία λόγω των 18 κατηγοριών που αντιμετώπιζε Ο Darren Carvill πιάστηκε να έχει κλέψει συνολικά 300.000 ευρώ από την αλυσίδα συνεργείων, με την επωνυμία «Mr Clutch», εκ των οποίων τα 200.000 ήταν την τελευταία φορά, όταν και τα ξόδεψε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο οργίων με ναρκωτικά και πόρνες.

Όπως είπε και ο ίδιος κατά την διάρκεια της εκδίκασης, είχε καταλάβει οτι είχαν γίνει αντιληπτές οι κινήσεις του και οτι έφτανε η ώρα που θα τον συλλάβουν και ήθελε να κάνει ηρωϊκή... έξοδο, με ένα ξέφρενο διήμερο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων, ο 38χρονος ήταν εξαιρετικός στην δουλειά του, αλλά το γεγονός οτι ήταν θύμα bullying κατά την διάρκεια των σχολικών ετών του αλλά και στον εργασιακό του χώρο, είχε ως αποτέλεσμα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση, ψυχολογικά προβλήματα και να παρασυρθεί στα ναρκωτικά και στον αγοραίο έρωτα.

Όπως ανέφερε η Sun κατά την διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου, εθεάθη σε ένα ερωτικό κλαμπ του Λονδίνου όπου ξεκίνησε την βραδιά του με τρεις κοπέλες σε ένα δωμάτιο όπου έπιναν σαμπάνια και έκαναν χρήση κοκαΐνης, με το ξημέρωμα να τον βρίσκει με συνολικά 10 κοπέλες δίπλα του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ