2019-04-15 18:00:13
Φωτογραφία για ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
 Ανάρτηση του Γ.Μπέζου  στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

Με αφορμή τις επισκέψεις στο Νοσοκομείο μας, που πραγματοποιούν αυτή την περίοδο υποψήφιοι Δήμαρχοι και υποψήφιοι Περιφερειάρχες με τους συνεργάτες τους, μου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να δημοσιοποιήσω 2-3 βασικά σημεία που καταθέτω σε ΌΛΟΥΣ προς γνώσιν τους:

1ον. Τους κάνω γνωστό ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει κάνει βήματα μπροστά, χρειάζονται να γίνουν ακόμη και άλλα, μπορεί όμως να αποτελέσει το Κέντρο Υγειονομικής Αναφοράς στην Περιφέρεια Πελ/σου.

2ον. Το Νοσοκομείο Καλαμάτας αρχίζει σιγά-σιγά να ασφυκτιά χωροταξικά, η ανάπτυξη των υπαρχόντων τμημάτων σε συνδυασμό με τη λειτουργία νέων κάνει την καθημερινότητα δύσκολη, συνεπώς η προσθήκη του ορόφου 1.000 τ.μ αποτελεί κεντρικό στόχο που θα δώσει αρκετές λύσεις.

3ον. Για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, το οποίο βρίσκεται σε μία πόλη και σε ένα νομό με ιδιαίτερη αναπτυξιακή δυναμική, πρέπει να σχεδιάζουμε τουλάχιστον σε επίπεδο 20ετίας. Σε αυτή τη λογική αποτελεί επιτακτική ανάγκη η απόκτηση των γύρω οικοπέδων με τα οποία συνορεύει, διαδικασία η οποία έχει ξεκινήσει ήδη από την πλευρά μας.


4ον. Επισημαίνουμε σε όλους τους αυριανούς αυτοδιοικητικούς μας άρχοντες, ότι η δημιουργία ενός Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου στην Καλαμάτα ή στη Τρίπολη ΘΑ πρέπει να αποτελεί ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. Δεν μπορεί η Περιφέρεια Πελ/σου με 700.000 πληθυσμό να στερείται ενός τέτοιου κέντρου.

Τέλος τονίζουμε σε όλους, ότι Δύναμη Δημιουργίας και Προόδου σε κάθε Τόπο, είναι οι ίδιοι του οι Άνθρωποι, που θα πρέπει να εργάζονται, να συνεργάζονται και να συναποφασίζουν.

 Διότι μόνο μέσα από συνεργασίες και συνέργειες μπορούμε να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ. Και η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας από την 1η στιγμή έχει κάνει σαφές ότι είναι υπηρέτης αυτής της λογικής και αντίληψης!!!
newsmessinia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ