2019-04-18 20:13:19
Φωτογραφία για ΑΒΒΟΤΤ: Ξεκίνησε η διάθεση του FreeStyle Libre στα φαρμακεία
Η ΑΒΒΟΤΤ ανακοινώνει ότι οι αισθητήρες γλυκόζης FreeStyleLibreξεκίνησαν να διατίθενται στα φαρμακεία. Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 5255Β΄/23.11.2018, οι αισθητήρες γλυκόζης FreestyleLibreπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των αναλώσιμων ειδών που αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ.

Συγκεκριμένα, αποζημιώνονται με μηδενική συμμετοχή του ασθενούς26 αισθητήρες γλυκόζης FreeStyleLibreετησίως σε άτομα με διαβήτη τύπου 1, άνω των 4 ετών.Οι αισθητήρες γλυκόζης FreeStyleLibreχρησιμοποιούνται στο σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης FreeStyleLibreμε τεχνολογία flash. Η εκτέλεση συνταγών για αισθητήρες μπορεί να γίνει είτε μέσω φαρμακείων ή μέσω της εταιρείας ΑΒΒΟΤΤ. Για την εκτέλεση των συνταγών ακολουθείται μέσω e-ΔΑΠΥ αντίστοιχη διαδικασία με τις ταινίες σακχάρου.

Το σύστημα FreeStyleLibreείναι ένα καινοτόμο σύστημα παρακολούθησης της γλυκόζης που επιτρέπει στα άτομα με διαβήτη να ελέγχουν την γλυκόζη τους εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με μια απλή σάρωση του αισθητήρα με τη συσκευή ανάγνωσης, χωρίς την ταλαιπωρία του τρυπήματος στα δάκτυλα.

Για πληροφορίες και παραγγελίες για το σύστημα FreeStyleLibreτα φαρμακεία μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την εταιρεία ΑΒΒΟΤΤ στα τηλέφωνα 210 9985220 και 800 11222688.
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ