2012-06-13 19:11:07
Φωτογραφία για Τέσσερα εκατομμύρια για «Ζοτς»!
Το αναμενόμενο, τις τελευταίες μέρες, «διαζύγιο» του «Ζοτς» με τον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια, φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη τριών τουρκικών ομάδων, που περίμεναν το επίσημο τέλος της σχέσης του «τριφυλλιού» με τον 52χρονο Σέρβο τεχνικό, για να συντονίσουν τις κινήσεις τους και να παίξουν τα ρέστα τους για τα μάτια του κορυφαίου Ευρωπαίου τεχνικού.

Η Φενέρμπαχτσέ στην Αθήνα!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr από την Τουρκία, ο νέος γενικός διευθυντής της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Κεμάλ Ντιντσέρ, που πρόσφατα αντικατέστησε τον Αϊντίν Ερς, ταξίδεψε στην Αθήνα για να γνωρίσει από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και μαζί με τον ατζέντη του Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Ο σύλλογος που εδρεύει στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης και πρόσφατα απέκτησε ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα στην Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές από τη γειτονική χώρα, είναι διατεθειμένος να προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 2,5 εκατομμύρια Ευρώ και να του δώσει να διαχειριστεί ένα budget της τάξεως των 23-25 εκατομμυρίων Ευρώ, έχοντας ως μεγάλο δέλεαρ ότι η Φενέρ είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο λαϊκό έρεισμα στην Τουρκία κι έχει τους περισσότερους φιλάθλους.


Τα τρελά λεφτά της Εφές Αναντολού!

Την ίδια ώρα κι ενώ ενδιαφέρον για συνεργασία με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού έχει εκφράσει και η Γαλατασαράϊ, που παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη ισχυρού σπόνσορα για να αυξήσει τον αγωνιστικό της προϋπολογισμό, στην Τουρκία συζητιέται έντονα το πείσμα του προέδρου της Εφές Αναντολού να επαναφέρει την ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας, Τουντσάϊ Εζιλχάν, έχει εξουσιοδοτήσει τον general manager της ομάδας να μεταφέρει στον Ομπράντοβιτς ότι είναι διατεθειμένος να του δώσει ακόμη και 4 εκατομμύρια Ευρώ ετησίως για να αναλάβει να "χτίσει" από την αρχή την εφετινή φιναλίστ του τουρκικού πρωταθλήματος, ξεκινώντας από ένα budget της τάξεως των 30 εκατομμυρίων Ευρώ!

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για δίλημμα του "Ζοτς"

Για την ώρα, λοιπόν, το δίλημμα για τον Σέρβο τεχνικό, δείχνει να είναι από τη μία πλευρά τα χρήματα, υπό την έννοια ότι θα υπογράψει το πιο ακριβό συμβόλαιο της καριέρας του και θα κληθεί να διαχειριστεί το μεγαλύτερο budget που είχε ποτέ και από την άλλη η προοπτική δημιουργίας μίας νέας μεγάλης ευρωπαϊκής δύναμης, έχοντας γεμάτο γήπεδο και όλες τις παροχές, χωρίς φυσικά να δουλέψει... τζάμπα! Όλα αυτά κι ενώ οι Τούρκοι συνάδελφοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, ότι πολύ σύντομα η πλάστιγγα του Σέρβου τεχνικού θα γείρει προς την πλευρά της μίας ή της άλλης τουρκικής ομάδας...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ