2019-05-29 21:08:10
Φωτογραφία για Ξανά πρόεδρος ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ της τοπικής κοινότητας ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Ξηρομέρου
                Ο Δημήτρης (Τάκης) Παπούλιας, ένας πάντα δραστήριος ανθρωπος, επανεξελέγη πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Προδρόμου Ξηρομέρου, με τον ανεξάρτητο τοπικό συνδυασμό "Συνεχίζουμε για το χωριό μας".

       Η καλή και χρήσιμη πορεία του στον θεσμό της αυτοδιοίκησης, εκτιμήθηκε απο την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της κοινότητας και για τον λόγο αυτό επανεξελέγη πρόεδρος για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο Τάκης Παπούλιας πρώτευσε σε σταυρούς (ελαβε 105 ψήφους) στο ψηφοδέλτιο του, (Τ.Κ. κάτω των 300 κατοίκων), και θα συνεχίσει να προσπαθεί για την προκοπή του χωριού του........ Ο ίδιος αναφέρει σε δήλωσή του:

«Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους συγχωριανούς μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και μου δώσανε την ευκαιρία να συνεχίσω με την ίδια όρεξή και μεγαλύτερη εμπειρία πλέον να κάνω το καλύτερο για το χωριό μας, για τον Πρόδρομο που αγαπάμε...»           Αναλυτικά, οι υποψήφιοι του τοπικού συνδυασμού "Συνεχίζουμε για το χωριό μας" στην ψηφοφορία της Κυριακής 26 Μαΐου 2019, έλαβαν:

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ: 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ