2012-06-14 17:35:07
Φωτογραφία για Να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη
 Ο Γιώργος Φωτάκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου τόσο για τον αγώνα με την Ρωσία όσο και για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μέχρι στιγμής στο Euro:  «Στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετά λάθη. Παρόλο που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά βρισκόμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το ματς και να πάρουμε την πρόκριση" και συνέχισε: «Μελετούμε πολύ τον αντίπαλό μας. Πρέπει να μπαίνουμε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας στον αγωνιστικό χώρο».

Για την Ρωσία: «Η Ρωσία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι όταν φτάνουμε σε δύσκολο σημείο τα καταφέρνουμε, όπως κάναμε με την Κροατία. Πιστεύω ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία να παίζω, θέλω να βοηθάω την ομάδα. Είναι πολύ κρίσιμο και το μόνο που σκέφτομαι είναι το πώς θα κερδίσουμε».

Για το κακό ξεκίνημα  της Εθνικής στα πρώτα λεπτά των αναμετρήσεων:  «Μπορούμε να το διορθώσουμε. Στο 6’ χάναμε 2-0. Πρέπει να μπαίνουμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Την επόμενη ημέρα μετά την ήττα από την Τσεχία, το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο αλλά, αυτά τα δύο παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν και όλοι πιστεύουμε στην πρόκριση"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Hot girls Euro 2012 (photostory)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Hot girls Euro 2012 (photostory)
Σταση εργασίας Hellas On Line
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σταση εργασίας Hellas On Line
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ