2012-06-15 11:11:12
Φωτογραφία για Αντιμέτωπος με σύζυγο καρκινοπαθούς βρέθηκε ο Άρης σε συνέντευξη στον Βόλο (Video)
 "ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ δεν υπάρχουν γιατί έκλεισε η στρόφιγγα του δανεισμού", απάντησε ο πρώην υπουργός στον αγανακτισμένο ηλικιωμένο σύζυγο..

Είδε και έπαθε μέχρι να ξεμπερδέψει από τον Βόλο, τον οποίο επισκέφτηκε στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο πρώην υπουργός ανυποψίαστος για τα έργα και τις ημέρες του πρώτου σε ψήφους Βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιου, Θανάση Νάκου, μία ημέρα πριν επισκεφτεί την πόλη, το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε ζωντανά, όπως και στο παρελθόν, στο "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη.

Πού να ήξερε όμως ότι λίγες εβδομάδες πριν ο Θανάσης Νάκος, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια φίμωσης του ίδιου ραδιοφώνου, είχε προβεί σε καταγγελία του στο Ε.Σ.Ρ., το οποίο μόλις μία ημέρα πριν την συνέντευξη του υπουργού και χωρίς καν να καλέσει σε ακρόαση τους υπεύθυνους του ραδιοφώνου, είχε επιβάλλει πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, γεγονός που είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία;


Πού να ήξερε ότι το ίδιο πρωινό της επίσκεψής του, το e-Volos.gr, η πρώτη δηλαδή σε επισκεψιμότητα εισηδεογραφική ιστοσελίδα της ελληνικής περιφέρειας, είχε αποκαλύψει το γεγονός ότι επί υφυπουργίας του Θανάση Νάκου, τον γιό του πλήρωνε για 1 χρόνο η Βουλή, γεγονός που επίσης είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία αλλά και το ευρύτερο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αφού η είδηση έκανε τον γύρο και ο Τέρενς Κουίκ έφερε το θέμα στην διακαναλική συνέντευξη του Πάνου Καμμένου των Ανεξάρτητων Ελλήνων;

Ήξερε, δεν ήξερε, που δε νομίζουμε να μην ήξερε, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος προς τιμήν του έκανε τις επιλογές που θεώρησε σωστές και μία ημέρα πριν είχε επικοινωνήσει τις απόψεις του μέσω του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού.

Ίσως γι' αυτό να ήταν και "ετοιμοπόλεμος" στη συνέντευξη Τύπου, κατά την διάρκεια της οποίας, τουλάχιστον οι ρεπόρτερς του e-Volos.gr, σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα των στιγμών για την χώρα, η οποία βρίσκεται μπροστά στην σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση, είχαμε αποφασίσει να μην θέσουμε σχετικό ερώτημα.

Και εκεί, στην συνέντευξη Τύπου ήταν που εισέπραξε για πρώτη φορά την ανάλγητη πολιτική των εκπροσώπων του κόμματος στην Μαγνησία, που τους θέλει εξαφανισμένους από τους πολίτες όταν αυτοί τους έχουν πραγματικά ανάγκη, τόσο για εξηγήσεις, όσο και για λύσεις στα προβλήματά τους.

Ήταν η στιγμή που ο κ. Σπηλιωτόπουλος ήρθε αντιμέτωπος με τον αγανακτισμένο ηλικιωμένο σύζυγο μιας καρκινοπαθούς, έναντι των σοβαρών παραπόνων, της αλήθειας και του ειλικρινούς πόνου του οποίου, λειτούργησαν άμεσα τα πολιτικά του αντανακλαστικά και η απάντησή, σε συνδυασμό με τον ήρεμο λόγο του, έσωσαν την κατάσταση την τελευταία στιγμή.

Ο ηλικιωμένος εξέφρασε την αγανάκτισή και ο κ. Σπηλιωτόπουλος απάντησε ότι: "Τα φάρμακα για τους καρκινοπαθείς δεν υπάρχουν γιατί έκλεισε η στρόφιγγα του δανεισμού κατά 1 δις. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη απάντηση σε όσους λένε ότι η χώρα μας μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά ή τα δανεικά είναι μόνο για να πηγαίνουν σε τόκους και σε χρέη άλλων κυβερνήσεων. Τα δανεικά είναι και για να ζούμε".

ΔΕΙΤΕ το video που κατέγραψε η κάμερα του e-Volos.gr:

"Φύγαμε από το Τσοβόλα δώστα όλα και φτάσαμε στο Αλέξη δώστα όλα!"

Το κερασάκι στην τούρτα όμως, για τον πρώην υπουργό, μπήκε έξω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, όπου κλήθηκε να μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, επί της οδού Ιωλκού.

Παρουσία ελάχιστου κόσμου, ορισμένων δεκάδων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων, κάποιων ανθρώπων του κόμματος αλλά και περαστικών δηλαδή, ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν πτοήθηκε και συνέχισε, λέγοντας: «Την Κυριακή ψηφίζουμε αν η χώρα μας θέλουμε να μείνει στην Ευρωζώνη ή αν θέλουμε να επιστρέψουμε στο γνώριμο καθεστώς της ψωροκώσταινας. Είναι στο δικό μας χέρι να ανταποκριθούμε. Ο κόσμος της ΝΔ που πιστεύει σε ένα μικρό κράτος φιλικό στον πολίτη και από την άλλη, ο κόσμος του μεγάλου κράτους, των μεγάλων διλημμάτων και οι ιδέες που πρεσβεύει οι οποίες είναι πιο γερασμένες και οι πιο παρωχημένες».

Προχώρησε μάλιστα, σημειώνοντας πως, στις 6ης Μαΐου, οι πολίτες έστειλαν μήνυμα για κυβέρνηση συνεργασίας και η ΝΔ έκανε τα πάντα γι’ αυτό το σκοπό, προτείνοντας ακόμη και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πειραματιστεί με την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη. Εκτίμησε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, προς άγραν ψήφων, έσυρε τη χώρα σε νέες εκλογές , με αποτέλεσμα να χαθούν 1 δις ευρώ από τη στρόφιγγα των δανειστών και η χώρα να μην μπορεί να εισαγάγει φάρμακα για τους καρκινοπαθείς.

Τέλος, σημείωσε τόσο κατά την Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, όσο και κατά την ομιλία του, πως: «Φύγαμε από το Τσοβόλα δώστα όλα και φτάσαμε στο Αλέξη δώστα όλα!».

ΔΕΙΤΕ το video που κατέγραψε η κάμερα του e-Volos.gr, τόσο από την συνέντευξη Τύπου, όσο και από την ομιλία:

"Την Κυριακή αναμετριώνται δύο Ελλάδες..."

Πάντως, το απόγευμα της Τετάρτης και με αφορμή την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ., το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στο τοπικό "Marconi Radio 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, τόνισε ότι: "Την Κυριακή αναμετριώνται δύο Ελλάδες...".

Ερωτηθείς μάλιστα για τον Τουρισμό και τον χαμένο χρόνο, ο οποίος λειτουργεί εναντίον του, ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε: "Προσωπικά, ως υπουργός, επένδυσα στον ελληνικό Τουρισμό, κάποιοι βέβαια το είπαν σπατάλη. Η ακυβερνησία είναι αυτή που έπληξε την βαριά μας βιομηχανία, που είναι ο Τουρισμός. Εάν θέλουμε να προχωρήσει η τουριστική οικονομία μπροστά, πρέπει πάνω απ' όλα την Δευτέρα να έχουμε κυβέρνηση και κυρίως κυβέρνηση που να εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια στους επενδυτές, στους ξένους ότι η χώρα μας έχει μέλλον και προοπτική στην ενωμένη Ευρώπη και όχι στην περιπέτεια και την ανασφάλεια της βαλκανικής ενδοχώρας".

Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:

http://www.e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ