2012-06-15 13:17:07
Φωτογραφία για ΑΓΓΛΟΣΟΥΗΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
Από τις… εφημερίδες άρχισε η μάχη ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σουηδία εν όψει του σημερινού αγώνα των δύο ομάδων για το Euro 2012, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Την αρχή έκανε η «Aftonbladet» δημοσιεύοντας χάριν αστεϊσμού το πρωτοσέλιδο που θα έχει η «Daily Mirror» το πρωί του Σαββάτου. «Broken Hart», είναι ο τίτλος του φανταστικού πρωτοσέλιδου, κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του γκολκίπερ της Αγγλίας και του πόνου που θα προκαλέσει των οπαδών των «λιονταριών» για το αποτέλεσμα. «Μαύρη Παρασκευή, η Σουηδία μάς διέλυσε», συμπλήρωνε το δημοσίευμα.

Η απάντηση ήρθε από τη «Daily Mirror» που κυκλοφόρησε με ένα φανταστικό πρωτοσέλιδο της σουηδικής εφημερίδας μετά το-όπως ελπίζουν οι Άγγλοι-θετικό αποψινό αποτέλεσμα. «Zlatastrof», είναι ο τίτλος που «παίζει» με το μικρό όνομα του Ιμπραΐμοβιτς και τη λέξη «καταστροφή». Για να πλαισιωθεί η «είδηση», υπάρχουν αναφορές από τους ABBA, μέχρι το τραγούδι της Σουηδίας που κέρδισε στη Eurovision, αλλά και τα σουηδικής ιδιοκτησίας IKEA.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ