2019-08-28 08:35:42
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπογράφει στο ONE -Δείτε τι αναλαμβάνει και με ποιον
αίσια έκβαση οι συζητήσεις- ξεκινά η προετοιμασία τους

Απομακρύνθηκε από το OPEN ,καθώς, όπως φαίνεται να συνέβη, η διοίκηση δεν ήθελε να εμπιστευτεί ξανά στα χέρια του διδύμου την πρωινή ζώνη. Ωστόσο, η έμπειρη δημοσιογράφος κ' ανκοργούμαν βρήκε τη νέα της επαγγελματική στέγη.

Ο λόγος για την Αμαλία Κάτζου, που εδώ και καιρό βρίσκεται σε επαφές να συμμετάσχει στη νέα προσπάθεια που λέγεται ONE. Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ που έφτασε στα αφτιά μου, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν αίσια έκβαση, κι έτσι η Αμαλία Κάτζου από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο ONE.

Ακόμη ,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , οι υπογραφές δεν έχουν μπει αλλά είναι θέμα ημερών και η παρουσιάστρια πρόκειται να αναλάβει και πάλι πρωινό πόστο, καθώς η πρόταση αφορά την πρωινή ενημερωτική ζώνη,αυτή τη φορά στο 7-10.Δεν θα είναι,βέβαια, μόνη της στην παρουσίαση,  αφού ο Σταμάτης Μαλέλης, διευθυντής του νεοσύστατου ONE ,επέλεξε και την ''παντρεύει'' με τον Ντίνο Σιωμόπουλο,τον άρτι αφιχθέντα από τον ΑΝΤ1 , κι έτσι Κάτζου- Σιωμόπουλος θα είναι το καινούργιο δίδυμο της Ενημέρωσης για τη σεζόν που ξεκινά http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ