2019-08-28 16:19:09
Φωτογραφία για Η Τζένιφερ Λόπεζ για τον ρατσισμό: «είσαι Λατίνα, θα παίξεις την καμαριέρα»
Η Τζένιφερ Λόπεζ στα 50 της παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής παγκοσμίως - και μιά από τις πιο σέξι γυναίκες στη Γη.

Σήμερα φαίνεται πως τα έχει όλα: Δύο παιδιά, έναν σύντροφο, αμύθητα πλούτη και καταξίωση, ενώ ο χρόνος... δεν την έχει αγγίξει καν!

Κι όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι για την Τζένιφερ Λόπεζ που σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety εξομολογήθηκε πως αντιμετώπισε ρατσισμό στην αρχή της κεριέρας της: «Πριν από 30 χρόνια, μου έλεγαν "Α, είσαι Λατίνα. Θα κάνεις ρόλους Ισπανίδας, θα παίξεις την καμαριέρα, θα μείνεις σ' αυτό το μικρό κουτί».

«Πρέπει να κάνεις τους ανθρώπους της δουλειάς, τους ατζέντηδες, τους μάνατζερ, να πιστέψουν πως αυτό το κορίτσι μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα. Αλλά πρέπει πρώτα εσύ να το αποδείξεις», είπε.

Τελικά, λέει η Λόπεζ, ήταν η ταινία «Selena» που της άλλαξε την καριέρα, καθώς όπως λέει, είχε την επιρροή που χρειαζόταν για να αποδείξει ότι «το έχει» για να κάνει τεράστια καριέρα.

«Εξαιτίας του κινήματος #MeToo σήμερα λέμε "είμαστε ίσοι και θέλουμε να μας συμπεριφέρονται ως ίσους". Δημιουργούμε τις ίδιες μας τις ευκαιρίες, πλέον δεν μπορούν να σε βάλουν σε κουτί», κατέληξε η σταρ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ