2019-08-30 17:53:00
Φωτογραφία για Η Apple έστειλε τις προσκλήσεις με το σύνθημα 'Μόνο με την καινοτομία'
Η Apple έστειλε σήμερα τις προσκλήσεις στον τύπο για την εκδήλωση 'Μόνο για την καινοτομία" που θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theatherστις 10 Σεπτεμβρίου.  

Η εταιρεία θα αποκαλύψει τη σύνθεση της σειράς του iPhone 11 2019 στην εκδήλωση μαζί με το Apple Watch Series 5. Θα δούμε επίσης ότι η Apple θα παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες για τις επερχόμενες υπηρεσίες Apple TV + και Apple Arcade.

Η σειρά iPhone 11 θα αποτελέσει το επίκεντρο της εκδήλωσης της 10ης Σεπτεμβρίου για την Apple. Η εταιρεία δεν δίνει στο νεα της κινητά μια μεγάλη εξωτερική αναθεώρηση αυτή τη φορά και επικεντρώνεται στην εσωτερική αναβάθμιση. Η απόδοση της κάμερας των νέων iPhones πρόκειται επίσης να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro θα διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας, ενώ ο 2019 διάδοχος του iPhone XR θα διαθέτει μια διπλή κάμερα. Η απόδοση της κάμερας των νέων iPhones θα αποτελέσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα και μαζί θα βελτιωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη στις μεγαλύτερες μπαταρίες. Η Apple θα προσθέσει επίσης αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα iPhones φέτος.


Η Apple πρόκειται να ανακοινώσει τα iPhones σε νέα χρώματα αυτή τη φορά και είναι πιθανό ότι το λογότυπο της Apple στην πρόσκληση τύπου υπονοεί σε αυτό το κομμάτι.

Αν δούμε το χρονοδιάγραμμα των τελευταίων ετών της Apple, η σειρά iPhone 11 θα ανεβεί για προπαραγγελία στις 13 Σεπτεμβρίου και θα φτάσει τα καταστήματα λιανικής μια εβδομάδα αργότερα στις 20 Σεπτεμβρίου. Η δημόσια κυκλοφορία των iOS 13 και iPadOS 13 θα πρέπει επίσης να πραγματοποιηθεί εντός αυτού του χρονικού πλαισίου.

Η Apple εργάζεται επίσης με ένα MacBook Pro 16 ιντσών , ένα νέο iPad 10,2 ιντσών και το iPad Pro 2019. Ωστόσο, είναι απίθανο ότι θα δούμε την εταιρεία να αποκαλύψει αυτά τα προϊόντα στην εκδήλωση της 10ης Σεπτεμβρίου.

Όπως πάντα, η Apple θα κάνει live streaming του γεγονότος, ώστε να μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο τηλέφωνό σας, στο PC ή στο tablet σας από οπουδήποτε στον κόσμο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ