2019-09-02 16:00:12
Φωτογραφία για Toyota ψάχνει 500 ανειδίκευτους εργάτες για εργασία
 Εν όψει της έναρξης της παραγωγής του νέου Yaris στο εργοστάσιό της στο Valenciennes

της Γαλλία, η Toyota είναι σε αναζήτηση 500 ανειδίκευτων εργατών για άμεση πρόσληψη.

Το νέο προσωπικό του εργοστασίου της Toyota στη Γαλλία δεν χρειάζεται κάποιο πτυχίο ή προηγούμενη εμπειρία, αφού η ιαπωνική εταιρεία τονίζει ότι θα παράσχει αυτή την πλήρη εκπαίδευση στους νέους της εργαζόμενους. Δεν είναι απαραίτητο να είναι Γάλλοι, ενώ ο βασικός μισθός στην Γαλλία είναι στα 1.498€ καθαρά Με την προσθήκη των 500 αυτών εργαζομένων, από το 2020 η Toyota θα αυξήσει τον αριθμό του υπαλληλικού της προσωπικού στο εργοστάσιο στα 4.500 άτομα.

Μάλιστα, η κίνηση αυτή είναι μέρος του σχεδίου ανάπτυξης της Toyota στο εν λόγω εργοστάσιο, στο οποίο η ιαπωνική φίρμα θα επενδύσει 300 εκατομμύρια ευρώ, ώστην την επόμενη χρονιά να κατασκευάζονται εκεί εκτός από την 4η γενιά του Yaris και άλλα μοντέλα που βασίζονται στη νεότερη TNGA πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων και έναν νέο μικρό SUV.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους νέους εργαζομένους θα υπογράψουν 18μηνες συμβάσεις, με προοπτική όμως ανανέωσης και για άλλους μήνες. Υπολογίζεται ότι από τους 4.500 υπαλλήλους του Valenciennes το 2020, οι 3.600 από αυτούς θα είναι μόνιμοι.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ