2019-09-02 17:26:36
Φωτογραφία για Η Apple δοκιμάζει τα γυαλιά αυξημένης πραγματικότητας της, σύμφωνα με το iOS 13
Η Apple δεν φαίνεται να εγκατέλειψε τα γυαλιά της με την επαυξημένη πραγματικότητα, αντίθετα με ό, τι μπορεί να έχει ειπωθεί. Μια εσωτερική έκδοση του iOS 13 προτείνει αντ 'αυτού ότι η Apple έχει αρχίσει πραγματικά κάποιες δοκιμές.  

Το MacRumors μπόρεσε να πάρει στα χέρια του μια αποκλειστική εσωτερική έκδοση του iOS 13 και αποκαλύπτει ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη εφαρμογή με όνομα STARTester. Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη λειτουργία ακουστικών για να προσομοιώσει τη λειτουργία ενός ακουστικού επαυξημένης πραγματικότητας στο iPhone. Το κοινό δεν πρέπει να περιμένει να έχει αυτή την εφαρμογη, αφού είναι αποκλειστικά για τους υπαλλήλους που κάνουν τις δοκιμές.

Άλλες πληροφορίες σε αυτήν την έκδοση του iOS 13 περιλαμβάνουν μια λειτουργία StarBoard που σχετίζεται με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας και μια συσκευή με την κωδική ονομασία Garta.

Γνωρίζουμε ότι η Apple σχεδιάζει στις 10 Σεπτεμβρίου να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, το iPhone 11. Και αν αυτά τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας ήταν το "One More Thing" για να ολοκληρώσουμε το κεντρικό μήνυμα που υπάρχει στην πρόσκληση; Η Apple δεν φαίνεται ακόμα έτοιμη να παρουσιάσει το προϊόν στην τελική φάση, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε μια προεπισκόπηση πριν από την εμπορευματοποίηση το 2020 για παράδειγμα.

Ως υπενθύμιση, η πρόσκληση για το κεντρικό μήνυμα λέει "Μόνο με την Καινοτομία".
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ