2019-09-03 09:43:04
Φωτογραφία για Η Τζούλι Άντριους τιμήθηκε με τον Χρυσό Λέοντα του Φεστιβάλ της Βενετίας για το σύνολο της καριέρας της
Η Τζούλι Άντριους, η πρωταγωνίστρια κοσμαγάπητων ταινιών, όπως της "Μαίρη Πόπινς" και της "Μελωδίας της Ευτυχίας" δήλωσε σήμερα ότι αισθάνεται "ευλογημένη" για την μακρά, λαμπρή καριέρα της στον κινηματογράφο, παραλαμβάνοντας το βραβείο που της απένειμε το Φεστιβάλ της Βενετίας για το σύνολο του έργου της.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η 83χρονη ηθοποιός, η οποία κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στη "Μαίρη Πόπινς", σήκωσε ψηλά και φίλησε τον Χρυσό Λέοντα για το σύνολο της καριέρας της, καταχειροκροτούμενη από το κοινό.

"Θεωρώ ότι είμαι ευλογημένη γιατί επένδυσα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής ζωής μου στην τέχνη του κινηματογράφου. Μέχρι και σήμερα με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι εγώ ήμουν το τυχερό κορίτσι που κλήθηκε να παίξει αυτούς τους θαυμάσιους ρόλους", τόνισε.Η Άντριους ξεκίνησε την καριέρα της όταν ήταν ακόμη παιδί, στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου και συνέχισε με μεγάλη επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ. Η "Μαίρη Πόπινς" την έκανε διεθνή σταρ. Πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως οι "Βίκτωρ/Βικτώρια" και "Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας" ενώ έχει δανείσει τη φωνή της στο "Σρεκ" και άλλες ταινίες.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ