2019-09-03 23:23:55
Φωτογραφία για Στην Κίνα υπάρχει μια περιοχή που ονομάζεται Γιούναν (Ιωνια; ) !!!
Στα νότια της Σαχαλίνης και στα βόρεια της Χοκάϊντο (του βασικού νησιού της Ιαπωνίας-Απω Ιωνίας!) ευρίσκονται οι Κουρίλες (τα νησιά των Κούρων). Η λέξη Κουρ (με Κ) ή Kούρος ή Kόρος ή Kόρη είναι καθαρά ελληνική. Σε καμμία άλλη γλώσσα δεν μπορεί να έχει σημασία η λέξη αυτή. Τα νησιά αυτά κατοικήθηκαν από την αρχή από την φυλή Αϊνού (το όνομα τους σημαίνει ανθρώποι) ... και στην γλώσσα τους η λέξη κούρος σημαίνει άνδρας!!

Οι Αϊνού, παρόλο που μερικοί άσχετοι Γάλλοι και Πολωνοί επιστήμονες τους καταχώρησαν στα μογγολικά φύλα, είναι λευκοί (σήμερα έχουν πλέον αναμειχθεί με άλλες φυλές της περιοχής), με πλούσιες κόμες και όχι με λεία άτριχα δέρματα όπως οι Ασιάτες της περιοχής. Παλιές φωτογραφίες δείχνουν μια φυλή καστανή, ή ακόμα και ξανθωπή... Τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους ήταν καθαρά ευρωπαϊκά. Σύμβολο τους ο μαίανδρος, η αρκούδα (Αρκτος) και η κουκουβάγια. Οι Γιαπωνέζοι για χρόνια τους είχαν υπό στενή επίβλεψη γιατί δεν έχουν τις ρίζες τους στην περιοχή...

Την όλη υπόθεση έρχεται να συγχίσει ή μάλλον να ξεδυαλύνει ο Αμερικάνος διακεκριμένος επιστήμονας και καθηγητής ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Phoenix o Dr. Thomas S. Anderson που υποστηρίζει ότι οι Ιώνες (Αινού) έφθασαν στην Ιαπωνία (Απο Ιωνία) το 7000 π.Χ. και χρησιμοποιήσαν το νησί Χοκάιντο για ορμητήριο του αποικισμού της Αμερικής, ο οποίος έγινε μάλλον γύρω στο 6500 π.Χ.

Αυτό ίσως να εξηγά και το γιατί των ονομάτων ορισμένων νησιώτικων κρατών της περιοχής όπως Μικρονησία, Μελανησία, Ινδονησία, Φιλιππίνες καθαρά ελληνικά ονόματα που ισχύουν μέχρι και σήμερα.

Παραδόξως στην Κίνα υπάρχει μια περιοχή που ονομάζεται Γιούναν (Ιωνια; ) !!! Για τις μογγολοτουρανικές φυλές Γιούναν είναι η Ελλάδα και οι Ελληνες.

Στην φωτογραφία ένας Αϊνού

Andreiani Nicolaou Fourcault



Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ