2019-09-04 09:28:44
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Έπεσε σε στύλο της ΔΕΗ για να αποφύγει τα… πατίνια
Στο νοσοκομείο τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στα ηλεκτρικά πατίνια

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10 το βράδυ της Δευτέρας επί της παραλιακής Λεωφόρου Ηρακλείου.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου, στο ύψος της διασταύρωσης με την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, όταν η οδηγός ενός αυτοκινήτου, στην προσπάθειά της να αποφύγει ένα ηλεκτρικό πατίνι, το οποίο οδηγούσε ανήλικη, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει πάνω σε στύλο φωτισμού της ΔΕΗ, καθώς και πάνω στο πεζοδρόμιο.

Από το τροχαίο απαρασύρθηκε τόσο η ανήλικη - η οποία επιχειρούσε να περάσει το δρόμο και να βρεθεί στο πεζοδρόμιο, την ώρα που συνέβη το ατύχημα - όσο και η δεύτερη οδηγός του πατινιού, η οποία και βρισκόταν... στο πεζοδρόμιο!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τα δύο κορίτσια - ηλικίας 16 και 18 ετών - νεαρές στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για προληπτικούς, ωστόσο, λόγους, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η οδηγός του αυτοκινήτου, από την άλλη, πέρα από τις σοβαρές υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημά της, δεν τραυματίστηκε.

Το εν λόγω τροχαίο, το οποίο προκάλεσε σχετική αναστάτωση, αναδεικνύει - πέραν των άλλων - τα μέτρα που οφείλεται να ληφθούν σχετικά με τη χρήση των ηλεκτρικών πατινιών.
neakriti.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μετακινήθηκε αλλού...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μετακινήθηκε αλλού...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ