2019-09-04 16:45:12
Φωτογραφία για Φόβος επικρατεί στο OPEN...
Τελεσίγραφο λέγεται ότι έχει δώσει η ιδιοκτησία του OPEN στη διοίκηση να γίνει... συμμάζεμα, που όπως φαίνεται δεν αφορά μόνο τον τηλεοπτικό σταθμό αλλά και τα άλλα Μέσα του Ομίλου με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην ξέρουν τι τους ξημερώνει.

Χαρακτηριστικό είναι πως μετά την αναστολή κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ  υπήρξαν «οικειοθελείς αποχωρήσεις» εργαζομένων που προτίμησαν να βγουν με εθελουσία και να λάβουν κάποια αποζημίωση.

Εκτός όμως από την εφημερίδα προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό με αρκετούς να έχουν ενημερωθεί με μεγάλη καθυστέρηση πως «λύνεται η συνεργασία», ενώ στους διαδρόμους του σταθμού της Παιανίας λέγεται πως υπάρχει σχέδιο περικοπών και στο αθλητικό τμήμα αλλά και στους τεχνικούς.

Ωστόσο το «τελεσίγραφο» που ανέφερα αρχικά δεν έχει να κάνει μόνο για «περικοπές και απολύσεις» αλλά και στη διοίκηση του ενημερωτικού κυρίως τομέα για την καινούργια σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι πως της έχει δοθεί… λευκή επιταγή για τις αλλαγές που έχουν πει ότι θέλουν να κάνουν με σκοπό να δουν στο τέλος του χρόνου, δηλαδή τους πρώτους μήνες της σεζόν, αν θα έχουν φέρει τα αποτελέσματα που έχουν υποσχεθεί ή τελικά θα δρομολογηθούν άλλες… εξελίξεις…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ