2019-09-04 16:18:08
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής αναλαμβάνει ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ με καταγωγή απο το ΘΥΡΡΕΙΟ Βόνιτσας
       -Ο συμπατριώτης μας Μιλτιάδης Κύρκος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός με καταγωγή απο το Θύρρειο Βόνιτσας, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής.

    -Ο Ξηρομερίτης Πολιτικός Μηχανικός, καλείται να αναλάβει μία σημαντικότατη και καίρια θέση στο Δήμο, πλάι στον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά που κι αυτός κατάγεται απο την Αιτωλοακαρνανία (απο το Καταφύγιο της Ορεινής Ναυπακτίας). 

           Με ένα δυνατό "Χαρτί" ισχυροποιεί την ορθή λειτουργία του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος κατάγεται απο την ορεινή Ναυπακτία. Σε μια θέση με υπερεξουσίες θα λέγαμε, μετά τις αρμοδιότητες που έδωσε ο Κλεισθένης, όπως αυτή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, απαιτούνται και τα ανάλογα προσόντα, ικανότητες και δυνατότητες.........          Στη θέση του Γ.Γ. έπειτα από απόφαση που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής τοποθετείται ο κ. Μιλτιάδης Κύρκος, Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, με μεταπτυχιακό από το Ε.Μ.Π. 

          Μετά την πρόταση που έγινε από τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά, η ανταπόκριση υπήρξε θετική και αφού ακολουθήθηκε η διαδικασία ο κ. Κύρκος αναλαμβάνει καθήκοντα.

Η ειδηση προέρχεται απο: kostas.kompotiatis

ΠΗΓΗ: https://www.aparaskevi-images.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ