2019-09-06 16:26:36
Φωτογραφία για Στην εισαγγελία διαφθοράς ο Καμμένος ως μάρτυρας για τις καταγγελίες του
«Θα βγουν πολλά πράγματα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται να προσκομίσει στην εισαγγελία Διαφθοράς έγγραφα που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του

Στα γραφεία της εισαγγελίας διαφθοράς προσήλθε σήμερα για να καταθέσει ως μάρτυρας ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή τις καταγγελίες του για παρανομίες στις βίζες από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Θα βγουν πολλά πράγματα», δήλωσε ο κ. Καμμένος στους δημοσιογράφους με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται να προσκομίσει στην εισαγγελία Διαφθοράς έγγραφα που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός φέρεται να έχει προτείνει μια σειρά μαρτύρων για να καταθέσουν στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, ανάμεσά τους και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών.

Η έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση ξεκινάει επί της ουσίας τώρα και ο πρώην υπουργός Άμυνας είναι ο πρώτος μάρτυρας που καλείται να καταθέσει και να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες του. Ο ίδιος πάντως ανέφερε πως κλήθηκε από την εισαγγελία για κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται για τις παρένθετος εταιρίες της βίζας του ΥΠΕΞ. Επισήμανε δε πως ο ίδιος προσκόμισε όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ