2019-09-06 16:28:36
Φωτογραφία για Νέα Υόρκη ετοίμασε νέο «όπλο» κατά των αρουραίων
«Το υγρό αυτό τους αναισθητοποιεί και τελικά πνίγονται» δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας που εισάγει τις συσκευές από την Ιταλία

Το τελευταίο της «όπλο» στον πόλεμο κατά των αρουραίων παρουσίασε ο δήμος της Νέας Υόρκης.

Τα τρωκτικά αποτελούν συχνό εφιάλτη για τους κατοίκους του «Μεγάλου Μήλου» καθώς συχνά εντοπίζονται στους σταθμούς του μετρό και όπου μυρίζουν σκουπίδια.

Ήδη οι αρχές της πόλης έχουν ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να μειώσουν τον πληθυσμό των αρουραίων χρησιμοποιώντας από μέτρα ελέγχου του ρυθμού γεννήσεων μέχρι κάδους απορριμμάτων με ειδική προστασία.

Την Πέμπτη ανακοίνωσαν ότι έχουν επιτέλους τη λύση: ένα μηχάνημα που προσελκύει με δόλωμα τα τρωκτικά τα οποία στη συνέχεια εγκλωβίζονται σε μια «πισίνα» με ένα υγρό που έχει βάση το αλκοόλ.

«Το υγρό αυτό τους αναισθητοποιεί και τελικά πνίγονται» δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας που εισάγει τις συσκευές από την Ιταλία.

Η συσκευή με τίτλο Ekomille λειτουργεί με μπαταρίες, μοιάζει με κάδο ύψους 60 εκατοστών και μπορεί να συγκεντρώσει μέχρι 80 κουφάρια αρουραίων.

Όταν κάποιος αρουραίος ανέβει στον κάδο, τότε ένας αισθητήρας ενεργοποιεί τον μηχανισμό για να ανοίξει μια πόρτα και να πέσει μέσα το τρωκτικό.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ