2019-09-06 18:30:51
Φωτογραφία για Μπήκαν οι υπογραφές για τη συνεργασία στο Δήμο Ρόδου
Επίσημο χαρακτήρα έλαβε χθες, με την υπογραφή συμφωνητικού, η συνεργασία των παρατάξεων «Με δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη και «Νέα μέρα-Ροδίων όραμα» του Στράτου Καρίκη.

«Είναι η πρώτη φορά που δύο παρατάξεις ενώνονται σε μία και 28 εξαίρετοι δημοτικοί σύμβουλοι συνεργάζονται αποδεικνύοντας ότι τα όνειρα χρειάζονται θυσίες» δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης, προσθέτοντας ότι για πρώτη φορά δημιουργείται μια παράταξη από δύο, που έχουν κοινό σκοπό να παραδώσουν τη Ρόδο καλύτερη απ’ ότι την παρέλαβαν.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα μέρα-Ροδίων Όραμα», Στράτος Καρίκης, τόνισε ότι ήταν υπέρ των συμπράξεων πριν ακόμα γίνουν οι εκλογές και ότι οι Ροδίτες θα πρέπει να αισθάνονται αισιόδοξοι γιατί τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

Οι κ.κ. Καμπουράκης και Καρίκης απέφυγαν ν’ αναφερθούν σε αξιώματα και πρόσωπα, τονίζοντας ότι ο πρωταρχικός στόχος και των δύο παρατάξεων είναι η υλοποίηση των προγραμμάτων τους για τη Ρόδο.

«Ποτέ δεν ετέθησαν θέματα προσώπων και αριθμού θέσεων» είπε ο Στράτος Καρίκης ενώ ο Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε πως έχουν διαφορετική προσέγγιση από το παρελθόν για το πως πρέπει να δίδονται τα αξιώματα. «Αυτό σχετίζεται με τη δέσμευση μας για αλλαγή του ύφους και του ήθους της δημοτικής αρχής» κατέληξε.
ert
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ