2019-09-07 13:08:50
Φωτογραφία για Ο τέως βασιλιάς της Μαλαισίας μετάνιωσε που άφησε τον θρόνο για την Ρωσίδα καλλονή
Η πρώην «Μις Μόσχα» διαψεύδει πως έχει χωρίσει από τον τέως βασιλιά της Μαλαισίας

Μωάμεθ Ε' - Το παλάτι αντεπιτίθεται με ανακοίνωση - Οι δικηγόροι του τέως βασιλιά αμφισβητούν πως αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της 26χρονης καλλονής

Εκείνος, ο 50χρονος βασιλιάς της Μαλαισίας και εκείνη 26χρονη Ρωσίδα καλλονή και πρώην «Μις Μόσχα». Για τον έρωτά τους ο βασιλιάς της Μαλαισίας παράτησε τον θρόνο και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, αφού η συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι σόου με τολμηρές σκηνές δεν του άφηνε περιθώρια να πράξει διαφορετικά.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο βασιλιάς της Μαλαισίας Μωάμεθ Ε' και σουλτάνος της πολιτείας Κελαντάν άφησε τον θρόνο τρία χρόνια πριν την λήξη της θητείας του καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, τον περασμένο Νοέμβριο είχε ήδη παντρευτεί την νεαρή «Μις Μόσχα 2015» Οξάνα Βοεβοντίνα, σε τελετή στη Μόσχα. Φωτογραφίες του γάμου τους είχαν τότε διαρρεύσει στον ρωσικό Τύπο. Μάλιστα, η 26χρονη με αναρτήσεις της στο Instagram επιβεβαίωσε το γάμο της με τον βασιλιά και έδειξε φωτογραφίες του νεογέννητου γιου τους.


Τον Ιούλιο έγινε γνωστό πως ο τέως βασιλιάς πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του ενώ ο δικηγόρος της Βοεβοντίνα υποστήριξε πως η πελάτισσά του δεν έχει λάβει έγγραφο του διαζυγίου και ή ίδια δήλωνε «αφοσιωμένη» στον σύζυγό της. Τώρα με δηλώσεις του ο τέως βασιλιάς, ο οποίος παραμένει σουλτάνος της πολιτείας Κελαντάν, αποκαλύπτει πως «μετάνιωσε για τις επιλογές που έκανε στην προσωπική του ζωή». Ο ίδιος, υποστηρίζει πως έχει πάρει διαζύγιο από την νεαρή Ρωσίδα, αλλά, επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν «σκοτεινά σημεία» στην υπόθεση, το παλάτι εξέδωσε μια πρωτοφανή ανακοίνωση.

Ο σουλτάνος ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του «δυσφημεί την βασιλική οικογένεια με μια σειρά ψευδών αναρτήσεων στα social media». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο τεσσάρων μηνών, με τον οποίο συχνά φωτογραφίζεται στο Instagram η μητέρα του, αλλά το περιβάλλον του τέως βασιλιά υποστηρίζει πως η πατρότητα του παιδιού αμφισβητείται.

Στη σχετική ανακοίνωση το παλάτι της Μαλαισίας αναφέρει: «Ο σουλτάνος εκφράζει την μεταμέλειά του για τις προσωπικές επιλογές που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή, οι οποίες έχουν προκαλέσει σύγχυση στον λαό, οδηγώντας σε διαφωνίες στα social media όταν αυτά τροφοδοτούνται από αναξιόπιστες διαδόσεις». Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως το παλάτι του Κελαντάν είναι βαθιά αναστατωμένο και καταδικάζει την διασπορά ιδιωτικών φωτογραφιών του σουλτάνου στο διαδίκτυο.

Η πρώην Μις Μόσχα σε πρόσφατη ανάρτησή της έγραψε: «Οι γονείς θα πρέπει να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα μωρά τους» και υποσχέθηκε πως σύντομα θα αποκαλύψει τι συνέβη στον γάμο της με τον τέως βασιλιά της Μαλαισίας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ