2019-09-12 02:19:47
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Ένας πολυμήχανος πατέρας έφτιαξε κρεβάτι από γρασίδι

Επειδή υπάρχει στην αυλή σας ένας γυμνός υπαίθριος χώρος, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να γίνετε ένα με τη φύση και να απολαύσετε την πολυτέλεια του γκαζόν. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια πρόταση του Better Homes and Gardens και ο Jason Hodges θα μετατρέψει μια άγονη τσιμεντένια αυλή σε ένα άνετο και ζωντανό ανάκλινδρο από χόρτα, τέλειο για πικ-νικ ή έναν απογευματινό υπνάκο. Μια πολύ δροσερή και δημιουργική ιδέα.

Αρχικά, ο Jason κατασκευάζει μια βάση από φουτόν και προσθέτει το κεφαλάρι. Έπειτα ακολουθεί το πάνω πλαίσιο στο οποίο θα βρίσκετε το γρασίδι και τέλος ο άνδρας χρησιμοποιεί ξυλάνθρακα για να δημιουργήσει κηλίδες ώστε το ξύλο να αποκτήσει μια πιο κομψή και γλυκιά εμφάνιση. Επιπλέον, ο Jason γέμισε τον αναπτυσσόμενο κήπο του με μαλακά φύλλα από buffalo turf (είδος γρασιδιού) που δεν απαιτεί πολύ φροντίδα και είναι ωραίο στην αίσθηση. Τι άλλο χρειάζεται κανείς; Φυσικά ένα ποτιστήρι.



Ο δημιουργός δήλωσε: «Είναι όμορφο και δείχνει πολύ ωραίο αλλά το πιο σημαντικό είναι πως το αισθάνεται κανείς! Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω πως αξίζει 10 στα 10!»

Τι υπέροχη δικαιολογία για να φορέσετε το αντηλιακό σας και να απολαύσετε τον ήλιο στο κρεβάτι.



via

Let's block ads! (Why?)

Ένας πολυμήχανος πατέρας έφτιαξε κρεβάτι από γρασίδι periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ