2019-09-12 11:36:08
Φωτογραφία για Δελτίο Τύπου ΠΑΣΥΠΑΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ 

ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 

Αθήνα, 09/09/2019 

(Π.Ε.Δ.Υ) - ΕΣΥ 

Αποφ. ΕΔ: 538/2014 

e-mail: [email protected] 

Δελτίο Τύπου ΠΑΣΥΠΑΑ 

Με αγανάκτηση αλλά και νηφαλιότητα παρακολουθούμε την προσέγγιση των μελών του ΠΑΣΥΠΑΑ και της ΠΟΙΟ-ΠΦΥ από τον σύλλογο Αθηνών της ΠΟΣΕΥΠ_ΕΟΠΥΥ_ΠΕΔΥ, τον σύλλογο με τις “Οβιδιακές Μεταμορφώσεις”, για συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές του. Η παράταξη του Σύριζα, θέλοντας να ενισχυθεί με εκλέκτορες ενόψει των εκλογών της ΑΔΕΔΥ τον Δεκέμβριο, υποχρεώνει τους ημετέρους συνοδοιπόρους συνδικαλιστές του να δώσουν χείρα βοηθείας. Ένας σύλλογος όμως που αντιστάθηκε σθεναρά στην λειτουργία της ΑΔΕΔΥ. 

Ο ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ το 2015 ήταν η μόνη ομοσπονδία που αποκλείσθηκε από το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ με εισήγηση του προέδρου πιστοποίησης
. Ο λόγος ήταν η παράνομη άρνηση του συλλόγου της Αθήνας της ΠΟΣΕΥΠ να πληρώσει τις συνδρομές, που ήταν υποχρεωμένος, από το καταστατικό του, να καταβάλει. Οι συσχετισμοί εντός του συλλόγου έχουν πλέον αλλάξει, οι παρατάξεις έχουν αποχωρίσει και απομένει μόνο η παράταξη του Σύριζα, που αποφάσισε τώρα να δραστηριοποιηθεί. Άλλαξαν όνομα και καταστατικό, χωρίς να τηρήσουν τα άρθρα, χωρίς γενική συνέλευση, χωρίς την απαιτούμενη πλειοψηφία. 

Πέραν από αυτά τα τυπικά και αυταπόδεικτα, ποιά ήταν τα έργα και οι ημέρες αυτού του συλλόγου; Ατελείωτες συνεδριάσεις για ατελέσφορες δικαστικές αποφάσεις, ώστε να μην κλείσουν τα ιατρεία τους. Τα αποτελέσματα γνωστά. Πλήρης αποτυχία. Όσοι περήφανα και λεβέντικα έμειναν έξω από το σύστημα, έχουν κάθε λόγο να διαφωνούν. Έμειναν πέντε χρόνια με δικαστικές αποφάσεις και διασπείρουν ψευδώς ότι είναι ο μόνος σύλλογος πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Νισάφι πια. Δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις. Τώρα που οι πολιτικές παρατάξεις δεν μιλούν για ΠΑΑ και οι συνάδελφοι τους γυρίζουν την πλάτη, επικοινωνούν ότι είναι οι μόνοι εκφραστές των και φτάνουν σε σημείο να πιέζουν τα μέλη μας να γραφτούν στην δική τους ομοσπονδία. Οι εκφραστές της άποψης ότι δεν έπρεπε να πάρουμε τα αναδρομικά μας. Οι κύριοι υπεύθυνοι για την διάλυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. 

Καλούμε τους συναδέλφους να τους αγνοήσουν. 

Ο ΠΑΣΥΠΑΑ και η ΠΟΙΟ-ΠΦΥ θα σταθεί δίπλα στους συναδέλφους και θα δώσει απάντηση σε όλους αυτούς τους συνοδοιπόρους συνδικαλιστές, που έστειλαν εκατοντάδες συναδέλφους σε πειθαρχικές διώξεις για ανύπαρκτα αδικήματα , διασφαλίζοντας συγχρόνως την ορθή λειτουργία της περίθαλψης. Σε αυτούς, που κατήργησαν το τεκμήριο της αθωότητας. Σε αυτούς που ψευδολογούν έντρομοι κατά του ΠΑΣΥΠΑΑ και της ΠΟΙΟ-ΠΦΥ. 

Εκ του ΔΣ του ΠΑΣΥΠΑΑ 

Εκ εκτελεστικής γραμματείας της ΠΟΙΟ-ΠΦΥ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ