2019-09-13 12:44:31
Φωτογραφία για Politico: Γιούνκερ κατά της «προστασίας του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής», που δεν ταιριάζει με τις αξίες του Μ. Σχοινά
Στις έντονες αντιδράσεις των Ευρωβουλευτών για τον αμφιλεγόμενο τίτλο: «Προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής» από το χαρτοφυλάκιο του αρμόδιου για τη μετανάστευση Επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά αναφέρεται σε δημοσίευμά του το περιοδικό Politico σημειώνοντας τις αντιρρήσεις και του πρώην Προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. «Ο τίτλος αυτός δεν ταιριάζει καν με τις αξίες του Μαργαρίτη Σχοινά», τόνισε ο πρώην Πρόεδρος. 

Η νέα Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δέχεται πιέσεις να αποσύρει τον αμφιλεγόμενο τίτλο από το χαρτοφυλάκιο του κυρίου Σχοινά.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις Ευρωβουλευτών, αλλά και την επισήμανση του Παρισιού ότι η ονομασία προκαλεί ερωτήματα, ήταν η σειρά του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ χθες να εκφράσει ενστάσεις για την επιλογή της διαδόχου του Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να δώσει αυτόν τον τίτλο στο χαρτοφυλάκιο.

Ο πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε πως «δεν του αρέσει η ιδέα» να συνδεθούν η μετανάστευση και ο «ευρωπαϊκός τρόπος ζωής». «Δεν μου αρέσει η ιδέα ότι ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής έρχεται σε αντίθεση με τη μετανάστευση», είπε χαρακτηριστικά στο Euronews.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ