2019-09-13 15:02:24
Φωτογραφία για Φωτιά ανάμεσα σε Λαγονήσι και Σαρωνίδα σε περιοχή με σπίτια - Έκκληση εκκένωσης της περιοχής.
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λαγονήσι και Σαρωνίδα. Η φωτιά καίει σε περιοχή με σπίτια ενώ από τον δήμο γίνεται έκκληση εκκένωσης της περιοχής.

Ειδικότερα, υπήρξε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «ο Δήμος Σαρωνικού ζητά από τους πολίτες να εκκενώσουν την περιοχή απέναντι από το Grand Resort Lagonissi, στο 40 χλμ της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου, λόγω φωτιάς».

Για αυτό με εισήγηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ξεκίνησε, λίγο πριν τις 2:30 μμ, η απομάκρυνση των κατοίκων που διαμένουν στην περιοχή της Σαρωνίδας, όπου είναι σε πλήρη εξέλιξη η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 13:30, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Την ίδια ώρα ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο δήμο Σαρωνικού, στην Αττική. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 42 πυροσβέστες, 19 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) και 4 ελικόπτερα εκ των οποίων το 1 συντονιστικό.

Οι πρώτες εικόνες που έχουν ανέβει στα social media δείχνουν την έκταση και το μέγεθος της φωτιάς. Στο μεταξύ από την αστυνομία διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, από το ύψος της Λ. Καλυβίων, μέχρι την οδό Κρέσνας, καθώς και στην οδό Παπαφλέσσα, από την Λ. Καλυβίων έως την οδό Π. Μέλα.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ