2019-09-13 19:46:33
Φωτογραφία για Apple Watch Series 5 με 32GB αποθήκευσης και 2 λουράκια επιπλέον
Το Apple Watch Series 5, είναι επίσημο αυτή την εβδομάδα από την Apple στην κεντρική παρουσίαση όπου είδαμε επίσης το iPhone 11, αν και δεν αποτελεί μεγάλη αναβάθμιση από μόνη της σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η κύρια καινοτομία είναι η οθόνη που ενεργοποιείται μόνιμα. Όμως θα δούμε ότι υπάρχει επίσης μια μεγάλη αλλαγή και στην αποθήκευση.  

Η Apple προσφέρει τώρα 32GB αποθηκευτικού χώρου, όταν το Apple Watch Series 4 έχει 16GB. Η Apple δεν ανέφερε τίποτα ιδιαίτερο κατά τη διάρκεια του keynote, αλλά είναι πιθανό να σχετίζεται με τα σχεδία της για το watchOS 6. Η ενημέρωση καθιστά το App Store διαθέσιμο απευθείας στο ρολόι αντί να μπει καποιος στο iPhone. Η Apple πρέπει να υποψιάζεται ότι οι χρήστες θα εγκαταστήσουν έτσι περισσότερες εφαρμογές, εξ ου και η πρόσθετη αποθήκευση. Αυτός ο χώρος μπορεί επίσης να είναι χρήσιμος για εκείνους που επιθυμούν να έχουν τη μουσική τους τοπικά, καθώς και φωτογραφίες και άλλα έγγραφα.

Μια άλλη καινοτομία είναι στο Apple Watch Series 5 σε τιτάνιο και κεραμικό. Η Apple προσφέρει δύο λουράκια στο κουτί για κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα, όπου στα άλλα Apple Watch Series 5 έχει ένα βραχιόλι.

Το Apple Watch Series 5 μπορεί να προ-παραγγελθεί τώρα από Amazon , Fnac , Darty ή την Apple . Οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ