2019-09-13 19:48:40
Φωτογραφία για ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: Επιστολή για την εφαρμογή ελέγχου σε σχολικά και δημόσια κτίρια
Σε επιστολή το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προτρέπει τους δήμους να προχωρήσουν στην κατάρτιση και την εφαρμογή ενός προγράμματος ελέγχου όλων των σχολικών και δημοσίων κτιρίων όσον αφορά την αντισεισμική τους επάρκεια, την πυροπροστασία αλλά και την επικινδυνότητα του εξοπλισμού αλλά και των εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά η επιστολή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας:

«Αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχοι

Με την ευκαιρία έναρξης της σχολικής χρονιάς το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας προτρέπει όλους τους Δήμους του Νομού να καταρτίσουν και να εφαρμόσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ελέγχου όλων των σχολικών και δημοσίων κτιρίων όσον αφορά την αντισεισμική τους επάρκεια, την πυροπροστασία αλλά και την επικινδυνότητα του εξοπλισμού αλλά και των εγκαταστάσεων.

Ιδιαίτερη μέριμνα θα πρέπει να δοθεί στα νηπιαγωγεία τα οποία από φέτος θα φιλοξενούν αυξημένο αριθμό νηπίων εξαιτίας της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης και τα οποία στερούνται στην πλειοψηφία τους ικανών κτιριακών δομών και εξοπλισμού. Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας δια των μηχανικών μελών του μπορεί να συνδράμει ουσιαστικά τις αρμόδιες υπηρεσίες προς το σκοπό αυτό.


Τέλος ενόψει της χειμερινής περιόδου συστήνουμε την εγρήγορση των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολιτικής Προστασίας στη λήψη μέτρων για την αποφυγή πλημμυρικών και άλλων ακραίων φαινομένων.

Με εκτίμηση

Για την Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Ο Πρόεδρος

Μπλέτσας Στυλιανός»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ