2019-10-05 07:00:22
Φωτογραφία για Καθηγητής επιτέθηκε σε μαθητή με σουγιά - Θα σε σφάξω αν έρθεις αύριο
Καθηγητής στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά σε μαθητή, κρατώντας σουγιά, ενώ αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Σε 13 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ένας 67χρονος καθηγητής του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης, έπειτα από καταγγελίες οι οποίες τον ήθελαν να απειλεί λεκτικά μαθητή μέσα στην τάξη, λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως "αν έρθεις αύριο θα σε σφάξω". Ο καθηγητής παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του.

Το περιστατικό που στάθηκε ως αφορμή για τη σύλληψη του καθηγητή σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 1ης Οκτωβρίου.

Ο μαθητής περιέγραψε στη μητέρα του το περιστατικό και τότε πήγαν μαζί στον καθηγητή προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις. Τότε, ο καθηγητής επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα και επανέλαβε την ίδια απειλή που είχε εξαπολύσει σε βάρος του παιδιού.

Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο του καθηγητή.

Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου μιλώντας στον Ant1 επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο και πως έχουν σημειωθεί ξανά αντίστοιχα με τον ίδιο καθηγητή. Όπως ανέφερε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει συγκεντρώσει τρεις ΕΔΕ και σημείωσε πως είχαν γίνει από καιρό προσπάθειες για την απομάκρυνση του καθηγητή από το σχολείο.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ