2019-10-09 19:28:38
Φωτογραφία για Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της μαύρης κάμερας στο iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max
Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του iPhone 11 Max Pro είναι το νέο σύστημα τριπλής κάμερας. Ωστόσο, ένα ενοχλητικό ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με το iPhone 11 Pro είναι μαύρη η οθόνη όταν ξεκινήσει η εφαρμογή Κάμερα. 

Ελπίζω ότι η Apple το επιδιορθώνει σε επόμενες ενημερώσεις, αλλά μέχρι τότε εδώ είναι μερικές λύσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε για να διορθώσετε το ενοχλητικό ζήτημα όπου η φωτογραφική μηχανή των  iPhone 11, iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro γίνεται μαύρη.

Βασικά, όταν ξεκινάτε τη φωτογραφική μηχανή, η οθόνη βρίσκεται στο σκοτάδι, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη λήψη φωτογραφίας. Μπορείτε να δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο της οθόνης της φωτογραφικής μηχανής στο iPhone.

Μέθοδος 1: Κλείσιμο της εφαρμογής κάμερας

Βήμα 1: Σύρετε και κρατήστε πατημένο το δάχτυλο σας στην οθόνη

Eμφανίστε το multasking στο iPhone 11, στο iPhone 11 Pro ή στο iPhone 11 Pro Max, σύροντάς το από το κάτω μέρος της οθόνης κρατώντας το δάχτυλό σας στην οθόνη για ένα δευτερόλεπτο και μετά το αφαιρώντας.


Βήμα 2: Σύρετε προς τα πάνω για να κλείσετε την εφαρμογη εντελώς και από το παρασκήνιο.

Μετά την ενεργοποίηση (επανεκκίνηση) ξανά της εφαρμογής, η κάμερα πρέπει να έχει διορθωθεί.

Μέθοδος 2: Διακόπτης κάμερας

Μια άλλη επιλογή είναι να αλλάξετε τη κάμερα της φωτογραφική μηχανής, που βλέπει προς τα εμπρός και στη συνέχεια να γυρίσετε πίσω στην κάμερα που βλέπει προς τα πίσω. Μερικοί χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι διορθώνει επίσης και αυτή η κίνηση το ζήτημα της μαύρης κάμερας.

Τέλος κάποιοι ανέφεραν πως το πρόβλημα εμφανίζετε και σε παλιότερες συσκευές και ελπίζουμε η εταιρία να το διορθώσει σύντομα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ