2019-10-11 20:22:48
Φωτογραφία για Νέα απόδραση με άδεια από τις Αγροτικές φυλακές Τίρυνθας
Ξέφραγο αμπέλι αποδεικνύεται το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων στην Τίρυνθα

Αργολίδας, αφού κάθε τόσο δραπετεύει ένας κρατούμενος στον οποίο έχει χορηγηθεί άδεια, ή και χωρίς αυτήν! Ο δεύτερος που εξαφανίστηκε μέσα σε μια εβδομάδα, ήταν ένας 67χρονος Έλληνας ο οποίος δεν επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο ηλικιωμένος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, αλλά είχε καταφέρει να του δοθεί άδεια καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι σκόπευε να την εκμεταλλευτεί για να γίνει... καπνός. Πλέον, έχει κηρυχθεί δραπέτης και οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι αρχές των αστυνομικών για έναν... κουτσό 40χρονο Έλληνα με ξυρισμένο κεφάλι, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα αλλά κατάφερε να αποδράσει τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Οκτωβρίου από το Αγροτικό Κατάστημα κάτω από συνθήκες που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, καθώς παραμένει άφαντος.


Στις 6 Ιουνίου είχε αποδράσει από την ίδια φυλακή ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που είχε γίνει γνωστός ως ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 13 ετών για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη και τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ στις 28 Αυγούστου, διαπιστώθηκε κατά τη μεσημβρινή καταμέτρηση πως είχαν αποδράσει τέσσερις κρατούμενοι, δύο Αλβανοί, ένας Αιγύπτιος και ένας Μαροκινός.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε αποκαλυφθεί από έρευνα της Ασφαλείας Ναυπλίου πως ένας 39χρονος Έλληνας κρατούμενος έπαιρνε «άδεια εξόδου» από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας, έκανε ένοπλες ληστείες μαζί με άγνωστους συνεργούς του και... επέστρεφε, με την ανοχή σωφρονιστικών υπάλληλων! Με αυτόν τον τρόπο είχε ληστέψει στις 27 Φεβρουαρίου τα γραφεία του αστικού ΚΤΕΛ Πατρών και στις 24 Μαρτίου ένα κατάστημα στο Ναύπλιο.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, είχε συλληφθεί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε αποδράσει στις 28 Αυγούστου από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας και την ίδια ημέρα είχε διαρρήξει ένα κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ