2019-10-11 20:51:39
Φωτογραφία για Καβγάς on air Παναγιωτόπουλου-Γιαννακόπουλος: Τα δώσατε όλα για την καρέκλα - Μήπως είμαστε και προδότες;
Αφορμή αποτέλεσαν οι αναφορές του πρώην βουλευτή της ΝΔ στην «ουσιαστική εξωτερική

πολιτική (σ.σ. της κυβέρνησης) χωρίς αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ να τα δώσει όλα για την καρέκλα και να πάρει ελάχιστα για τη χώρα».

«Ντροπή» ήταν η απάντηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να συνεχίζει «για να μην βάλουμε και τις Πρέσπες».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τότε, χρησιμοποίησε τη λέξη «θέατρο» με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ να του απαντά «σας τον επιστρέφω τον χαρακτηρισμό»

«Συνεχίζετε τον λαϊκισμό. Μήπως είμαστε και προδότες;» ήταν η νέα αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να λέει «θέατρο παίζατε χρόνια που ξεκινήσατε απο Κνίτες και εξελιχθήκατε σε εθελοδουλους και εντολοδόχους ξένων δυνάμεων».

«Συμμαζευτεείτε. Ήσασταν υπουργός σε κυβέρνηση που χρεοκοπήσατε τη χώρα» συνέχισε έξω φρενών ο κ. Τζανακόπουλος με τους δημοσιογράφους να ζητούν διάλειμμα για διαφημίσεις και τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται ακόμα να λέει "καλά δεν ντρέπεστε..."».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ