2012-06-17 09:46:02
Φωτογραφία για «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» ΑΠΟ Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
Μαθήματα ήθους από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε και αυτός με την σειρά του τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

«Σ’ ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να έχεις υγεία και καλή τύχη» ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου - πατέρα του Γιώργου και του Παναγιώτη, ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός- προς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας του Σέρβου τεχνικού με τον ΠΑΟ.

Στο ξενοδοχείο Hilton βρέθηκε προ ημερών και λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" τον πρώην τεχνικό των "πράσινων" πλήσιασε ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του Σέρβου θέλησε να του ευχηθεί και να τον ευχαριστήσει για τα όσα πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αμέσως σηκώθηκε από την θέση του και αφού άκουσε προσεκτικά τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, τον ευχαρίστησε και ήταν φανερά συγκινημένος από ένα περιστατικό που φυσικά τιμά τον πάτερα των ιδιοκτητών της ερυθρόλευκης ΚΑΕ αλλά πάνω απ’ όλα αποτελεί παράδειγμα για όλους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διαδηλώσεις στην Ιταλία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διαδηλώσεις στην Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ