2012-06-17 09:39:36
Φωτογραφία για Για τα μάτια της Rihanna πλακώθηκαν Chris Brown και Drake
Για τα μάτια της Rihanna δύο πρώην της πλακώθηκαν στο ξύλο , στην κυριολεξία και έκαναν ζημιά στο μαγαζί που διασκέδαζαν Εκείνη λατρεύει τέτοιου είδους δράματα.

Η συνάντηση του Chris Brown και του Drake ήταν μοιραία.

O καβγάς ξέσπασε κατά τις 4.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και το αποτέλεσμα ήταν να γίνει το κλαμπ γυαλιά-καρφιά, ενώ μέχρι να επέμβει η ασφάλεια του μαγαζιού και να χωρίσει τους συμπλεκόμενους είχαν τραυματιστεί ήδη από τα θραύσματα των γυαλιών πέντε άνθρωποι. Μεταξύ αυτών και ο σωματοφύλακας του Chris Brown που πήγε στο νοσοκομείο με ένα σοβαρό κόψιμο στο κεφάλι.

Η αστυνομία φέρεται να μελετά ήδη το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του κλαμπ, ενώ παίρνει καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο τις πρώτες ώρες μετά το συμβάν δεν είχαν κατατεθεί μηνύσεις και δεν είχαν γίνει συλλήψεις. Μάλιστα, ο Drake διέψευσε ότι ενεπλάκη με οποιοδήποτε τρόπο στη συμπλοκή. Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δικηγόρος του Chris Brown, ο ελληνικής καταγωγής Μαρκ Γκεράγκος έχει ήδη ενημερωθεί από τον πελάτη του και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.


Ο Chris Brown έστειλε ένα μπουκάλι σαμπάνια στην παρέα τουDrake ως κίνηση καλής θέλησης, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, αλλά ο δεύτερος του επέστρεψε το μπουκάλι έχοντας γράψει σε ένα χαρτί: «Γ**ω τον έρωτα της ζωής σου. Πάρ’ το απόφαση!», αναφερόμενος προφανέστατα στη Rihanna.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Global Grind, ο Chris Brown έγινε έξαλλος από θυμό και πλησίασε τον Ντρέικ για να του ζητήσει τον λόγο. Αυτός του έριξε μια γροθιά και προτού ο Μπράουν προλάβει να ανταποδώσει, ένας φίλος του Drake τον χτύπησε στο πρόσωπο με ένα μπουκάλι. «Αυτό άνοιξε τις πύλες της κόλασης και άρχισαν να πέφτουν περισσότερα μπουκάλια» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα «New York Post».
madata.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ