2019-11-06 15:30:22
Φωτογραφία για Έξι τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα
Δυστυχώς, για όλα τα κορίτσια δεν υπάρχει ένα μαγικό ελιξίριο που να μπορεί μέσα σε ένα βράδυ να μας μετατρέψει σε σύγχρονες Ραπουνζέλ. Γιατί, ναι, όλες θέλουμε μακριά και πλούσια μαλλιά και όλο γκρινιάζουμε ότι δεν μπορούμε να τα αποκτήσουμε για χίλιους δυο λόγους.

Πηγή: queen.gr

Όμως, αν καθόμαστε άπραγες χωρίς να προσφέρουμε την απαραίτητη φροντίδα στο τριχωτό της κεφαλής και απλά περιμένουμε με κάποιον μαγικό τρόπο να μακρύνουν τα μαλλιά, αυτό δε θα γίνει ποτέ.

Για αρχή, πρέπει να επαναλάβουμε τα βασικά ακόμα κι αν τα έχεις ακούσει και ίσως να τα θεωρείς βαρετά. Αν θέλεις να έχεις υγιή, δυνατά, λαμπερά και μακριά μαλλιά πρέπει να τρέφεσαι σωστά και να παρέχεις μια ολοκληρωμένη φροντίδα στα μαλλιά σου, ώστε να αναπτύσσονται ακριβώς όπως τα έχεις φανταστεί.Δες τα έξι tips:

#1. Ολοκλήρωσε το μπάνιο σου με κρύο νερό. Αφού έχεις τελειώσει το λούσιμο και το ντους σου ρίξε στα μαλλιά σου δροσερό νερό για να δυναμώσεις το τριχωτό της κεφαλής.


#2. Να τρως σωστά. Τα υγιή μαλλιά δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα προϊόντα που βάζεις πάνω τους. Πρέπει να αυξήσεις την πρόσληψη πρωτεΐνης στον οργανισμό σου με ψάρι, φασόλια και ξηρούς καρπούς.

#3. Απόφυγε τη θερμότητα. Σταμάτα να κάνεις υπερβολικό styling στα μαλλιά σου με πρέσες και άλλα εξαρτήματα που τα καίνε. Άφησέ τα φυσικά και θα τα δεις πιο γρήγορα να μακραίνουν.

#4. Να είσαι προσεκτική όταν τα χτενίζεις και είναι μούσκεμα. Τα βρεγμένα μαλλιά σπάνε πιο εύκολα, γι’ αυτό ξεκίνα να τα χτενίζεις απαλά από κάτω προς τα πάνω, ώστε να γλιτώσεις τη φθορά τους.

#5. Να κουρεύεσαι συχνά. Μπορεί να σου φαίνεται παράδοξο, αλλά αν θες μακριά μαλλιά πρέπει να τα κόβεις συχνά. Αφαιρώντας τις σπασμένες άκρες τα μαλλιά σου θα αναπτύσσονται πολύ πιο γρήγορα και θα είναι λαμπερά και απαλά.

#6. Μη λούζεσαι κάθε μέρα. Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές, έτσι ώστε να ενυδατώνονται και να συντηρούνται σε καλή κατάσταση τα μαλλιά σου.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ