2019-11-09 23:02:11
Φωτογραφία για Γερμανία: Οι γυναίκες γυρνούν την πλάτη στους άνδρες - μάτσο
Κι όμως! Kαταρρέει ο μύθος του άνδρα - μάτσο, αφού οι γυναίκες τους «γυρίζουν» την

πλάτη. Μόλις το 9% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου προτιμά τον άνδρα τον πολλά βαρύ, σύμφωνα με έρευνα της διαδικτυακής πύλης γνωριμιών «zweisam.de», σε δείγμα χιλίων ανύπαντρων γυναικών στη Γερμανία.

Ο άνδρας που το παίζει...άνδρας δεν έχει πλέον μεγάλη πέραση στον γυναικείο πληθυσμό, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild» με αφορμή την επίμαχη έρευνα.

Στα μάτια των γυναικών, οι άνδρες - μάτσο φαίνονται ακατάλληλοι για σχέση. Οι γυναίκες πλέον δεν θέλουν οι άντρες να τις βλέπουν ως συμπλήρωμα της εικόνας τους.

Ο εγωκεντρισμός είναι ένα πολύ έντονο χαρακτηριστικό του άνδρα - μάτσο. Γι ' αυτό και οι γυναίκες θέλουν στο πλευρό τους κάποιον που να τις ακούει, να τις προσέχει και να τους δίνει...χώρο στην σχέση.

Ο άνδρας - μάτσο όμως έχει μόνο μάτια για εκείνον Ετσι, το 93% των γυναικών θέλουν έναν άντρα με τρόπους και χιούμορ, ένα τζέντλεμαν.

Για το 88% των γυναικών, ο άντρας θα πρέπει να είναι αρρενωπός, για το 89% να είναι γαλαντόμος και για το 63% να είναι της «παλιάς σχολής», δηλαδή να μην αφήνουν τη γυναίκα να ανοίγει το πορτοφόλι της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ