2019-11-10 10:39:20
Φωτογραφία για Κ. Μητσοτάκης: «Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων»
«Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων», σχολίασε για τη νέα επιχείρηση της Αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Τα Πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες», τόνισε.

«Η ασφάλεια αποκαθίσταται και πάλι στη χώρα. Σήμερα το πρωί λαμβάνει χώρα μια επιχείρηση στο εσωτερικό της ΑΣΟΕΕ. Θα καταλάβουν όλοι οι Έλληνες τι συνέβαινε εντός των πανεπιστημίων. Όταν μιλάμε για ασφάλεια, αντίστοιχες επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αισθανθούν ασφαλείς. Η Αθήνα αποδίδεται πίσω στους κατοίκους της. Φιλοδοξώ με την εμβληματική αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου, όλο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας να αποκτήσει μια νέα δυναμική, ώστε να μην είναι μια μαύρη τρύπα», υπογράμμισε ο Κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός συνεχάρη επίσης την ΕΛ.ΑΣ. για την χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις και 15 προσαγωγές. «Αργά αλλά σταθερά αποκαθίσταται ο νόμος και η τάξη στη χώρα», σημείωσε.


Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ο Πρωθυπουργός ανέφερε: «Η έξαρση του μεταναστευτικού-προσφυγικού το καλοκαίρι ήταν κάτι απρόοπτο. Θα υπάρξει νέα πολιτική από την Ευρώπη, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει, αυτή η κυβέρνηση έχει άλλη πολιτική από την προηγούμενη», τόνισε επίσης ο Πρωθυπουργός. «Δεν επανεξετάζονταν οι αιτήσεις ασύλου. Σχεδόν όλοι χαρακτηρίζονταν ευάλωττοι. Το σύστημα σφίγγει. Όποιος δικαιούται άσυλο θα το παίρνει γρήγορα», υπογράμμισε ο Κ. Μητσοτάκης.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ