2012-06-18 02:33:03
Φωτογραφία για Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς υπονομεύσεις
Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν. Ο λαός με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σοφία έστειλε το αδιαπραγμάτευτο μήνυμά του.

Συγκροτήστε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και αντιμετωπίστε την κρίση στα ευρωπαϊκά πλαίσια.

Το λόγο τώρα έχουν οι αρχηγοί των κομμάτων, που θα πρέπει να σταθούν αναντίρρητα στο ύψος των περιστάσεων, αναλαμβάνοντας έμπρακτα το κομμάτι ευθύνης που τους αναλογεί. Η κατάσταση είναι οριακά δύσκολή και ο χρόνος αφόρητα πιεστικός. Οι κομματικές σκοπιμότητες, οι μικροπολιτικές κορώνες, τα συνθήματα και οι κραυγές με στόχο τον αποπροσανατολισμό του λαού πρέπει να περάσουν ανεπιστρεπτί το χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Κόμματα και πολιτικοί βρίσκονται πλέον στο στάδιο των αυστηρών εξετάσεων με ακόμα πιο αυστηρούς παρατηρητές τους ίδιους του πολίτες. Ο λαός περιμένει μια υπεύθυνη, ρεαλιστική και αποτελεσματική στάση και πολιτική, προκειμένου να εξέλθει η χώρα από την κρίση και ο ίδιος να αισθανθεί πάλι περήφανος και αξιοπρεπής.


Η όποια αποστασιοποίηση από μια τέτοια προοπτική, πόσο μάλλον για την αποκόμιση προσωπικών ή κομματικών οφίτσιων ή εξυπηρετώντας άλλου είδος συμφέροντα θα βρεθεί μπροστά στην οργή και στην καταδίκη του καταταλαιπωρημένου Έλληνα.

Η στείρα αντιπολίτευση αφενός δεν γίνεται πιστευτή από κανένα, αφετέρου θα υπονομεύσει την όποια προσπάθεια διαπραγμάτευσης και σταδιακής εξόδου από το Μνημόνιο. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα πρέπει να σταθούν υπεύθυνα απέναντι στο προβλήματα. Τα ψέματα τέλος για όλους.

Τα σχέδια της παγκόσμιας διαπλοκής συνεχίζονται και η χώρα χρειάζεται άμεσα και χωρίς καθυστέρηση μιανέα πολιτική ανάπτυξης με μειωμένη φορολογία, προσέλκυση ωφέλιμων επενδύσεων, ενίσχυση ιδιωτικής πρωτοβουλίας, οργάνωση του Δημοσίου και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική βάσει της αρχής των αμοιβαίων συμφερόντων με ενεργοποιημένα όλα τα ελληνικά ατού (γεωγραφική θέση, πολιτισμός, ορθοδοξία, φυσικός πλούτος, εμπορικό δαιμόνιο Έλληνα, ομογένεια).

Το Pygmi.gr παρατηρώντας τα πάντα με αντικειμενικότητα θα καυτηριάζει, όπου πρέπει και θα επιβραβεύει την ειλικρινή προσπάθεια που λαμβάνει υπόψη τα προαναφερθέντα, απ’ όπου κι αν προέρχεται.
pygmi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ