2019-11-24 19:08:29
Φωτογραφία για Πώς να αφαιρέσετε το ιστορικό υπαγόρευσης της Siri σε iOS 13 και iPadOS σε iPhone ή iPad
Όπως μας υποσχέθηκε προηγουμένως, η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino προσφέρει πλέον την επιλογή να διαγράψει καποιος το ιστορικό της Siri στο iOS 13 και το iPadOS 13. 

Μιλώντας για αυτό το χαρακτηριστικό της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σας επιτρέπει να καθαρίσετε τις αλληλεπιδράσεις του Siri που σχετίζονται με το συγκεκριμένο iPhone ή το iPad από τους διακομιστές της Apple.

Πάμε λοιπόν να δούμε το πως θα το κάνουμε εύκολα από τη συσκευή μας Πώς να διαγράψετε το Siri και το ιστορικό υπαγόρευσης σε iOS 13 και iPadOS

Βήμα # 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone ή στο iPad σας.

Βήμα # 2. Τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε στο Siri => Search .

Βήμα # 3. Στη συνέχεια, πατήστε στο ιστορικό Siri =>Dictation History .

Βήμα # 4. Επόμενο βημα, πατήστε Διαγραφή Siri => Ιστορικό υπαγόρευσης για να εξαλείψετε τις αποθηκευμένες καταγραφές της Siri από το iPhone σας.


Επιβεβαίωση αιτήματος πατώντας στην επιλογή Διαγραφή Siri και Ιστορικό υπαγόρευσης στη συσκευή iOS 13

Αυτό είναι όλο!

Στο πλαίσιο της έκθεσης δειγματοληψίας των δεδομένων της Siri, η Apple είχε αποκαλύψει ότι "λιγότερο από το 1% των καθημερινών ενεργοποιήσεων Siri" αποθηκεύονται για ταξινόμηση. Η εταιρεία υπερασπίστηκε επίσης τα δεδομένα που αναλύονται ως μέρος της προσπάθειάς της να βελτιώσει την απόδοση του εικονικού βοηθού. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τις τεράστιες ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, είναι πολύ καλύτερο να είναι κρυστάλλινοι παρά να κρατούν τους χρήστες στο σκοτάδι.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ