2019-12-20 11:30:33
Φωτογραφία για Ειδικός τηλεφωνικός αριθμός για το κοινωνικό μέρισμα από την ΑΑΔΕ
Υπάρχει, ειδικός τηλεφωνικός αριθμός προκειμένου να ενημερώνονται οι πολίτες εάν είναι δικαιούχοι κοινωνικού μερίσματος.

Έναν ειδικό τηλεφωνικό αριθμό έθεσε σε λειτουργία η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, που επιθυμούν να μάθουν αν δικαούνται το κοινωνικό μέρισμα.

Συγκεκριμένα, ο ειδικός τηλεφωνικός αριθμός 2131621000 λειτουργεί από το πρωί στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προκειμένου να ενημερώνονται οι πολίτες για το αν είναι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν ήδη εξυπηρετηθεί 150 πολίτες.

Σήμερα θα ανοίξει μια νέα συμπληρωματική πλατφόρμα στον ιστότοπο της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) μέσω της οποίας θα υποβάλλονται ενστάσεις για το κοινωνικό μέρισμα.

Μέχρι χθες το πρωί είχαν υποβάλει επιτυχημένα αίτηση 150.000 νοικοκυριά, ενώ εκτιμάται ότι την οικονομική ενίσχυση των 700 ευρώ θα λάβουν τελικά περίπου 260.000 - 270.000 νοικοκυριά ανέργων, πολυτέκνων και με ΑμεΑ, και το τελικό ποσό που θα διατεθεί θα υπερβεί τα 175 εκατ. ευρώ.

Η πλατφόρμα www.koinonikomerisma.gr θα παραμείνει ανοιχτή και θα δέχεται τις αιτήσεις των νοικοκυριών έως τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ για την εξυπηρέτηση των πολιτών λειτουργούν ήδη δύο τηλεφωνικά κέντρα, της ΗΔΙΚΑ και της ΑΑΔΕ.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ