2019-12-23 21:31:18
Φωτογραφία για ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Βράβευση Επιτυχόντες σε Ανώτατες και Ανώτερες σχολές
Τους νέους φοιτητές του Δήμου μας, που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας τίμησε ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος με μια εκδήλωση την

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

Οι προσπάθειες και οι κόποι πολλών χρόνων επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε μια γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων στο 2o Γενικό Λύκειο Αρτέμιδος επί της Λ. Βραυρώνος. Στην εκδήλωση κυριάρχησε ο νεανικός παλμός, οι προσδοκίες τα όνειρα και η ελπίδα.

O Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτριος Μάρκου, σε σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και ευχήθηκε να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Επίσης συνεχάρη τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των νέων φοιτητών για την ανεκτίμητη συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών και τόνισε την μεγάλη ανάγκη για την επαγγελματική επιβράβευση των νέων ανθρώπων, ώστε να μείνουν στην χώρα μας και να συμβάλουν στην ανάπτυξη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γεώργιος Βλάχος, η αρμόδια για θέματα Ποιότητας Αέρα και Κλιματικής Αλλαγής και Σύμβουλος Διοίκησης για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» κα Ευδοκία Αναματερού, η οποία και παρέδωσε τα χρηματικά βραβεία στους αριστούχους, οι διευθυντές των λυκείων καθώς και Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ