2019-12-29 21:52:23
Φωτογραφία για Πετράλωνα: Σκότωσα τον νονό μου στον ύπνο του γιατί χτυπούσε τη μάνα μου
Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η σορός του 52χρονου, ο οποίος τεμαχίστηκε με μαχαίρι-

Η μητέρα του δράστη έχει οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική - Οι κάμερες κατέγραψαν την ώρα που o 21χρονος πετούσε σακούλα σε κάδο - Δεν έχει βρεθεί το μαχαίρι με το οποίο ο βαφτισιμιός σκότωσε τον νονό του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που συνθέτουν το παζλ της οικογενειακής τραγωδίας στα Πετράλωνα, όπου εκτυλίχθηκε η σκηνή του δράματος με τον 21χρονο να ισχυρίζεται πως σκότωσε τον νονό του και στη συνέχεια τον πέταξε σε κάδο απορριμάτων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η σορός του 52χρονου, ο οποίος φιλοξενείτο στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο βαφτισιμιός με τη μητέρα του.

Το νέο στοιχείο που φτάνει, όμως, στο φως της δημοσιότητας είναι η αποκάλυψη του 21χρονου δράστη στην κατάθεση στην οποία προχώρησε. Όπως είπε, δολοφόνησε τον 52χρονο επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.


«Την ξελοκοπούσε, ήθελα εδώ και καιρό να τον σκοτώσω», αποκάλυψε. Ξεκαθάρισε πως πήρε το μαχαίρι ενώ ο νονός του κοιμόταν και άρχισε να τον χτυπά με μαχαιριές. Στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Οι κάμερες από το σημείο επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του δράστη, ότι δηλαδή πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια, καθώς σε αυτές φάνηκε ο 21χρονος να ρίχνει σακούλα σε κάδο αποριμμάτων, στις 01:44 τα ξημερώματα Παρασκευής.

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η μητέρα όταν ρωτήθηκε από κατοίκους της περοχής της γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες ο 52χρονος, απάντησε πως μάλλον θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιός έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Εκείνο που ερευνάται, ακόμη, είναι το εργαλείο και συγκεκριμένα το μαχαίρι με το οποίο ο νεαρός άνδρας σκότωσε τον 52χρονο. Υποστηρίζει πως οι αστυνομικοί δεν πρόκειται να το βρουν Το χρονικό της υπόθεσης

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε.

Οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού και πάνω σε κουβέρτες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ